22 Dekorative fuglebure - Repurposed And Improved

Fuglbure er interessante tilbehør til hjemmet og har masser af andre funktioner bortset fra de vigtigste. Med andre ord er de ikke kun for fugle. Dekorative fuglbure kan bruges som tilbehør omkring huset og kan vendes i alle mulige sjove og unikke accentstykker, herunder lysarmaturer, centerpieces eller planter.

En malet fugl bur er fremragende, hvis du vil tilføje et stænk af farve til dit hjem. Du kan vise ved pejsen, måske endda på kappen, hvis der er plads, på et bord eller du kan hænge det fra loftet.

Er det en fuglbur eller er det en lysekrone? Nå, det er begge. Det er et fugl bur forvandlet til en lysarmatur. Et sådant accentstykke kan hænges fra loftet i et læserhjørne, og det ville se helt utroligt ud. {Found on plandesigngroup}.

Hvad med nogle humørbelysning til soveværelset? Et lille fuglbue ligner en af ​​de gammeldags lanterne, så du kan bruge det som inspiration. Alt du behøver er fugleburet og et stort stearinlys.

Bortset fra at dreje buret i en lysarmatur, er der andre interessante ideer, der skal udforskes. For eksempel kan et fugl bur vise sig at være et dejligt tilbehør til dit hjemmekontor eller skrivebord. Du skal ændre det lidt. Eller du kan simpelthen bruge konceptet og formen, ikke den faktiske fuglebur.

Vi har nævnt, at du kan slå fuglbure til plantager. Sådan ser de sådan ud. Det er en rigtig cool ide for grønne huse eller for dit hjem generelt.

Et dekorativt fugl bur ville gøre et vidunderligt tilbehør til en gårdhave, terrasse eller have. Du kan hænge det fra et træ eller fra loftet og sætte nogle stearinlys inde. Super afslappet og boheme.

En flok rustikke fuglbure kan se rigtig sejt ud i soveværelset. Her har de endda deres eget specielle sted, og de skiller sig ud, men du kan finde en masse andre måder at vise dem på. {Found on inspireddwellings}.

Lav en fuglbue lysekrone og vis den i indgangen. Det er sikker på at imponere alle, der kommer ind i dit hjem. Lysekronen ser særligt smuk ud på grund af det dobbelte tønde hvælvede loft.

Disse vedhængslys ligner ikke så meget fuglkage. De giver en blød glød, der minder om ildfluer fanget i murværk krukker, og det er en meget cool ide for rustikke stuer til eksempel, men også til soveværelser af enhver art.

Hold burene mere eller mindre originale, hvis du vil udnytte deres design og rustikke charme. Du kan bruge dem som dekorative inventar til spisestuen, og du kan kombinere forskellige former.

MoreINSPIRATION
  • DIY Halloween lysekrone fra en fuglbur
  • Fuglelamper af Zhili Liu
  • Sådan indretter du dit hjem med tilbageholdte vinkasser

Hvad med en fuglburhængelampe til dit hjemmekontor? Det ville virkelig hjælpe med at tilpasse rummet. Du kan dekorere det med små dekorative fugle, hvis du vil.

På natbordet, da der ikke er meget plads til at arbejde med, kan du vise et lille fuglebur malet i en farve, der passer til nogle af de andre tilbehør i rummet. Du kan sætte et lille lys inde eller bare bruge det som et ornament. {Fundet på insidestorydesign}.

Et fugle burlampe ville se usædvanligt smukt og unikt på badeværelset. Da dette rum ikke rigtig tilbyder mange muligheder for personliggørelse, er dette en glimrende ide, der giver dig mulighed for at tilføje dit eget twist til indretningen og mix funktionen med stil.

Et fuglebur kan også bruges som centerpiece til spisebordet. Mal det en farve, der vil skille sig ud i rummet, og lad dig tilpasse det, men du vil. Inden i buret kan du lægge planter, stearinlys og alt andet du vil have.

Ønsker dit køkken at føle sig mere indbydende? Lav din egen fugl burlampe. Buret ville simpelthen være skyggen, og hvis du vil have lyset blødt, kan du dække dem med f.eks. Det er dog bedst at holde tingene enkle og sikre. {Found on pursleydixon}.

Fugl bur bryllup centerpieces.

Fuglbure er boheme og romantiske af natur, og deres søde og charmerende karakter giver dig mulighed for at gøre dem til unikke centerpieces og dekorationer til dit bryllup. Hvis du planlægger et udendørs bryllup for eksempel, hånd fugleburer fra grene af træerne. Hvem ved, måske nogle fugle vil faktisk finde dem tiltalende.

Dette one-of-a-kind centerpiece er lavet af to identiske fuglbure. De er dekoreret med blomster og du kan bede gæsterne om at skrive en besked og slippe ind her.

Selvfølgelig kan du faktisk sætte fuglbure på borde. Dekorer dem med blomster og brug dem som centerpieces. Du kan også vedhæfte bordnumrene til buret.

Dette er en virkelig fantastisk ide. En flok fuglebure af alle mulige former og størrelser blev omdannet til lanterne, og de udgør en fantastisk skærm. {Fundet på noivaseetc}.

Hvis du vil, kan du male fugleburerne hvide for at matche dit bryllupsindretning. På denne måde ser blomsterne lysere og mere farverige ud. {Found on etsy}.

Denne fugl bur centre ser ud som et lille hus og det har endda et nummer. Blomsterne er fanget inde og kigger ud af vinduerne.

Store fugleburer tager meget plads, hvis du bruger dem som centerpieces til bryllupstabellerne. Du kan forsøge at finde små bur, der ville se endnu kortere ud. {Found on stylemepretty}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar