Før og Efter: Redecorating Brug af Fabric Wallpaper

Folkets smag og præferencer kan fortolkes og diskuteres, men de kan ikke bedømmes. Hver af os kan lide forskellige ting, forskellige farver eller elsker en anden type musik for eksempel. Der er mennesker, der elsker enkle genstande og mennesker, der elsker de mere sofistikerede og måske mere farvede genstande. Eksemplerne kan fortsætte, men ideen er, at vi alle er forskellige og unikke på vores egen måde.

De der elsker farverige og varme steder her, det er en ide at omdefinere et interiør ved hjælp af stof tapet. Hvis du keder dig med dit kontorområde og vil omdanne det til et mere inspirerende sted, kan du bruge et sådant blomstret gråt og gult stof, som du kan dække en del af din kontormur.

MoreINSPIRATION
  • Sådan dækker du en lampeskærm med stof
  • Hvordan vælger du det rigtige tapet
  • 6 Køkken tapet ideer vi elsker

Til dette specifikke projekt blev en del af væggen dækket af bræt og batten blev brugt sammen med tekstilbaggrunden, som blev brugt på den anden side. Støbningen skulle også males og derefter fortsatte processen med brugen af ​​stof, der blev målt, skåret og fastgjort ved hjælp af stifter og hæfteklammer.

Derefter blev den ydre kant dækket af et gråmalet reb, som også var meningen at gemme hæftene. Selvom processen kræver meget opmærksomhed og måske også tid, er resultatet bemærkelsesværdigt. Du kan nyde et nyt sted med en helt anden atmosfære. Du kan også tænke på at bruge dette projekt til andre interiører eller endda i tilfælde af at du dækker en mur, der har lidt en ulykke. {Found on eastcoastcreativeblog}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar