Klassisk træseng system til store soveværelser

De fleste af soveværelserne har normalt brug for mere end bare en seng og et natbord. Der er også brug for noget lagerplads, så flere møbler skal medtages. Det betyder, at det resterende rum bliver mindre og mindre ved hver lejlighed. Men hvad nu hvis alle disse møbler stykker kunne indarbejdes i en stor struktur? Så kan du spare meget plads, og du behøver kun en væg.

Dette klassiske sengesystem er præcis det. Det er en kombination af en seng, tårne, hylder og et skrivebord. Strukturen er udformet med en ovn-tørret træramme og sengen sidder i midten. Det er omgivet af lagringsenheder eller cubbies, som du kan bruge til at gemme bøger, opbevaringsbakker, højttalere eller andre dekorative genstande.

MoreINSPIRATION
  • Tilbage til skolen: Praktisk Chatham Stor Opbevaringsdisk og Hutch
  • Klassisk træ og metal ur
  • Lagringstoner i EZ Craft Desk

Under sengen kan du også tilføje nogle lagerbakker, der sælges separat. Strukturen er færdig med hånden med rige træfletter eller klassisk hvid maling. Du kan vælge imellem to forskellige kombinationer: Classic Bed & Tower Set, som indeholder en platforms seng (puder sælges separat), to tårne ​​og to suspensionshylder, til rådighed for 1946.64 euro og Classic Bed System med en platforms seng ( puder sælges separat), to tårne, to ophængshylder og et skrivebord, som du kan købe til 1478,51 euro. Derudover skal du også vælge en madras.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar