De bedste køkkenapparater, du kan ikke leve uden

Opgrader funktionaliteten og bekvemmeligheden i dit køkken med de bedste innovative køkkenmaskiner. De nyeste produkter gør dette hårdtarbejdende rum endnu mere stilfuldt og behageligt. Fra smarte apparater til fleksible komponenter har nye modeller fantastiske funktioner, som du skal se til at tro. Enhver af dem vil forbedre dit hjem liv og gøre underholdende en brise.

En vask med en flytbar divider

Vend en standard to-bugt vask til en stor gårdhave stil vask med en aftagelig vask divider. Franke's alsidige sink indeholder to afløb for maksimal funktionalitet.

Kokkens center tilføjer funktion til vaskeområdet

Franke's Chef Center hjælper dig med at klemme den mest bekvemme og funktionalitet ud af vaskeområdet. Skuffer, hylder, stativer og tilbehør gør dette hårde arbejdsområde mere nyttigt.

Integreret køkkenvask

Stash de drippy svampe og andre våde emner i disse integrerede bakker i Frankes sink system. Bakkerne dræner direkte ind i centrallinjen, hvilket gør dem super bekvemme.

En helt ny stil af ny vandhane sprøjter

Franke seneste innovation til køkkenhanen eliminerer behovet for en udtræksslange. Det nye design skifter sprøjtehovedet fra hovedhanehovedet til armaturets bagside.

Miele vakuumforseglingsskuffe

Miele har lavet en vakuumforseglingsskuffe, der giver dig mulighed for at holde mad friskere længere. Forbered din mad - kødgrøntsager, noget virkelig - og læg det i skuffen. Forsegleren vil fylde posen med gas, suge den ud igen og derefter forsegle den. Det er den perfekte følgesvend til ovnen ovenover, som har en sous vide-funktion. Ved madlavning kræver mad til at blive vakuumforseglet for at tilberede korrekt.

Lav custom coffee drinks hjemme

Lav det komplette udvalg af barrista-stil kaffedrikke i dit eget hjem med Bosch-kaffecentret. Maskinen selv giver dig mulighed for at preprogramme yndlingsdrikdrikke til din familie og venner.

Monter mere i opvaskemaskinen med en dybere tredje rack

MoreINSPIRATION
  • Hvilke apparater skal du have i dit køkken
  • W Electrical Appliances Collection af Jean-Michel Wilmotte
  • Tilføj stil til dit køkken med Retro apparater

Den nye tredje rack i Bosch brugerdefinerede opvaskemaskine rummer mere end kun sølvtøj. Det er nu dybt nok til at holde alle de kornskåle, som din familie bruger.

Skub noget lys på indersiden af ​​opvaskemaskinen

Nu kan du se bedre inde i opvaskemaskinen med nye modeller, der inkluderer en fuldt oplyst bagvæg. Ikke mere kæmper for at se inde i dybden med denne Gaggenau opvaskemaskine ..

Masser af magt i et minimalistisk køkkenventil

Lille køkken? Intet problem, fordi du kan have en kraftig udluftning i en lille indtrækbar enhed. Gutmans slanke kogeplade indeholder en central ventil, der trækker sig ved fingerspidsen.

En ideel arbejdsstation til ethvert køkken

Galley's Ideal Workstation gør ethvert køkken til et ekstra funktionelt rum til madlavning og underholdende. Den centrale vask kan udstyres med et komplet udvalg af overflader og tilbehør til at lave mad til en brise.

Undersink Swing Out Bins Gør det nemt op

At nå frem til rengøringsmateriel og ting, du stasher under vasken, er en opgave, der kan kræve at komme ned på knæene. Scavolini's sving ud kabinet døre med bakker gør adgang til disse varer en leg.

Kombiner belysning og ventilation med en slank indtrækbar enhed

Belysning og ventilation behøver ikke at kollidere med et slankt køkkendesign. Tilføjelse af en ventil som denne fra Best giver dig al den funktion, du har brug for i en ryddelig indtrækbar enhed.

Køkkenapparater, der næsten forsvinder

Nye køkkenapparater, der næsten forsvinder i kabinettet, har gjort det muligt at have et usynligt køkken. Denne Miele-opvaskemaskine er mangel på hardware eller håndtag, hvilket gør et køkken super slank.

En skuff Mikrobølgeovn er en sikker og stilfuld mulighed

At vælge en indbygget mikrobølge gør det elegant og hvis det er en skuffemodel fra Thermador, er det også sikkert. Skuffens stil er lavere og gør det nemt at bruge, især med mekanismen, der forhindrer fingrene i at blive fanget i lukkedøren.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar