Gran op dit hjem med farve - blå fliser til køkken og badeværelse

De mange nyanser af blå hver skjuler en anden betydning, men de deler også alle sammen i en fælles ting: en fredelig og afslappende stemning. Dette gør, at farven blå er et meget almindeligt og populært valg inden for indretning, især på områder som badeværelset. Blå fliser kan øjeblikkeligt tilføje en himmelsk stemning til rummet. Det samme gælder for køkkenet.

Hvordan man bruger blå på badeværelset.

Fordi blå er den naturlige farve af himlen og dermed også vandet, er det blevet den mest almindelige skygge til badeværelset. Det gør det selvfølgelig ikke et kedeligt valg. Så hvis du beslutter dig for at indarbejde blå fliser i dit badeværelse indretning, er der mere end en måde at gøre.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan vælger du den perfekte farve til dit badeværelse
  • Hvad er forskellen mellem badeværelse og køkkenfliser?
  • 10 fantastiske badefliser

Hvordan man bruger blå i køkkenet.

Tag den rolige stemning, som blå skaber ind i køkkenet, og giv det en solrig og afslappende look. Opret en indbydende stemning og lad køkkenet være det hyggelige sociale rum i er blevet i de sidste par år. Afhængig af den skygge af blå du beslutter dig for at bruge, kan atmosfæren og indretningen ændres.

Så nu hvor du ved, hvordan blå fliser kan påvirke det samlede indretning af et værelse, hvor vil du sige, at de ser bedst ud? Er det badeværelset på grund af forbindelsen med vand og natur eller er det køkkenet på grund af de smukke kontraster og det friske udseende, du kan oprette?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar