Brett, Megan og Noahs renoverede hems

Denne kreative bungalow ligger i Prospect Park, Minneapolis, MN, og det er for nylig blevet renoveret af sine meget ejere. Brett, Megan og Noah kalder dette sted hjem og de besluttede at gøre det lidt mere hyggeligt og indbydende. De boede her i 10 år og besluttede endelig at give stedet en makeover.

Ejerne ønskede et rumbesparende design, så de valgte omkroge og en blanding af gamle og nye for at gøre loftet charmerende og indbydende. Deres ideal for et perfekt design var hyggeligt, simpelt og moderne. Køkkenet er blevet renoveret tidligere. Nu var det tid for resten af ​​loftet. Den største udfordring var at omdanne kælderen fra et mørkt område til et lyst og luftigt rum. Ejerne brugte genvundet tømmer, modvægtede garagedøre på spor og industriel gummi skuffe trækker for at genskabe loftets anden etage. Det store soveværelse er meget indbydende og hyggeligt. Det er lyst og luftigt, og det har et meget funktionelt og rumbesparende design.

MoreINSPIRATION
  • Loft Stockholm Interiørdesign med hvidmalede bjælker
  • Renoveret Tribeca Loft nu har en blanding af klassiske og moderne elementer
  • Overraskende Bright Loft med et rent design

Kælderen var den sværeste del. Det har en høj effektivitets gas pejs og en meget lysere indretning. Da det var et så vanskeligt projekt, skulle de i kælderen ringe til fordele. I sidste ende fik kælderen en frisk makeover og har i øjeblikket et smukt design, der passer til det ene i køkkenet og på anden etage. Loftet fik nye tæpper i hele samt nye apparater. Ejerne valgt en blanding af klassiske og moderne. De brugte en række forskellige materialer og besluttede at lade træet vise sin naturlige finish for et mere autentisk udseende. {Found on apartmenttherapy}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar