Bright Maison Drolet 2 Lejlighed i Montreal

Maison Drolet 2 er en meget stor, moderne lejlighed beliggende i Montreal. Den nuværende tilstand er ikke den oprindeligt planlagte. Lejligheden ligger i de to første etager i en bygning fra Plateau Mont-Royal, Montreal. De er blevet omarrangeret og ombygget af canadisk designstudio La SHED Architecture og omdannet til en stor moderne lejlighed.

Selv om indretningen af ​​bygningen var drastisk ændret, blev den udvendige arkitektur frivilligt bevaret. Det er et vidnesbyrd om bygningens historie og nogle af elementerne var uvurderlige og umulige at genskabe. Bygningens facade er blevet trofast restaureret, og det oprindelige udseende er bevaret. Nogle ændringer omfattede også det udendørs område. For at tilbyde mere privatliv til beboerne er der for eksempel blevet installeret en række farvede paneler i gården.

MoreINSPIRATION
  • Den stilfulde Maison Drolet i Montreal, Canada
  • Downtown Montreal Penthouse af René Desjardins
  • Montreal Bureau 100 Restaureret Kontor

Hvad angår interiøret var det oprindelige layout af bygningen ikke meget funktionelt. At bringe lys ind i værelserne var svært på grund af den interne struktur. Der var dog også nogle fordele for det. De fulde højdeåbninger tillader naturligt lys at komme igennem. Den moderne hvide indretning hjælper også med at skabe en luftig og lys atmosfære. Rummet skulle omorganiseres og nogle nye arkitektoniske elementer skulle også tilføjes. De omfatter elementer som trappen eller den træbelagte væg fra køkkenet. Interiøret er ret simpelt. Det er blevet dekoreret med neutral farve og nogle små farvepricks her og der for kontrast.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar