C Bord af kunstfotograf Richard Bettinger og McLaughlin Collection

C Bordet fås i ren hvid eller inky sort Lucite og lavet af akrylmøbler. Samarbejdet mellem kunstfotograf Richard Bettinger og McLaughlin Collection resulterede i C Table. Møblerne er holdbare og 100% genanvendelige, og de akrylskrot produceret under fremstillingsprocessen indsamles og genanvendes til nyt materiale. C-tabellen er tilgængelig på David Sutherland Showrooms.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Moderne Fleetwood Cocktailbord
  • Vintage Durham Cocktailbord
  • Bond cocktailbordet

Dimensionerne af denne tabel er 16 "w x 12" d x 22 "h. Som designerne har erklæret, er der også en cocktailversion af bordet, der skal følges. Det er et meget alsidigt møbelstykke, og det er indarbejdet perfekt i enhver indretning.

Udformningen af ​​denne tabel er faktisk meget enkel. Det er bare et almindeligt rektangulært bord, der har en slags billeddekoration på siderne. Bortset fra det er det så simpelt som det kan være. Og det kaldes C-bordet, fordi det som du kan se fra billederne, når det er tændt, svarer denne position til det tredje bogstav i alfabetet. Men hvis du tænder det over får du et flot sofabord, der kan være meget nyttigt og smukt.

Den leveres i to farver, den klassiske sort og den anden klassiske, den hvide. Det er interessant og smukt, men det er ikke over toppen. Forhåbentlig vil cocktailbordet, hvis der bliver en, indeholde nogle flere sjove funktioner og forhåbentlig mere farve.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar