15 Canopy Beds, der vil overbevise dig om at få en

Når du tænker på en baldakin, kan du tænke på et fransk palads soveværelse. Men selv før baldakiner var forbundet med rigdom og privilegium, var de vant til at give adelsmænd og kvinder varme og privatliv. Da billedet af komfort og rigdom blev fremskredet gennem det 16. århundrede, blev de velhavendes baldakiner mere og mere udsmykkede. Cue de franske palads soveværelser. Men jeg tror, ​​at vi kan være taknemmelige for, at stilen har udviklet sig til en vis enkelhed. Mens de fleste af os ikke har luksusen af ​​tunge udskårne baldakiner, kan vi opnå et let og luftigt baldakinudseende. Bare se på disse 15 dejlige baldakiner og du overbeviser dig selv om at du har brug for en.

Har dit soveværelse brug for en stor makeover på et lille budget? Handel i et traditionelt hovedgærde til en DIY baldakin som denne. Alt det tager er et stykke stof og nogle gardinstænger. (via Megan Pflug Designs)

Der er intet som at drage myggenet for at give noget rum en luftig stemning. Hæng din op i hjørnerne lige over din seng for udseende af et baldakin uden hele stoffet. (via Domaine)

Hvis du virkelig ønsker et baldakin, der er lidt mere traditionelt, så prøv at hænge nogle rene gardiner fra loftet og derefter indpakke molding omkring dem, så de ser indbygget i. Ingen vil nogensinde kende forskellen. (via Splendid Sass)

Ja lysekrone, vi kigger på dig. Tro det eller ej, der er en måde at hænge et lys inde i en baldakin. Det ser simpelthen ud til at være perfekt til en sen sen aflæsning. (via Hunted Interior)

Enkelhed går langt, når det kommer til soveværelset. Lav en illusion af et baldakin ved at drage stof gennem hængende ringe. Du får et uhindret endnu luksuriøst udseende. (via Nuevo Estilo)

Hvis du er heldig nok til at eje en baldakin, skal du overveje at lade den være gardinfri. Parret med en smuk linned dyne, får du ikke mere fransk rustik end det. (via lejlighedsterapi)

Fringe frynse frynse. Selv boho stylisterne kan komme ind i baldakin-trenden med en frynse baldakin som denne. Det sætter din seng fra hinanden uden at være for frilly. (via Hey Mishka)

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY Canopy Beds, der får dig til at føle, at du er på Safari
  • Tilføj Elegance Med Canopy Beds
  • 15 Stilfulde, elegante og sofistikerede baldakiner til piger

Når det kommer til baldakiner, jo mere stof er det bedre, ikke? Vær ikke bange for at købe mere end du virkelig har brug for og overlappe den ekstra længde. (via Lonny)

En lille klassisk baldakin stil er simpelthen elskede for en lille piges værelse. Du kan nemt opnå dette udseende med et par hvide gardiner og en buet gardinstang. Selv tak. (via The Lilypad Cottage)

Hæng nogle papirstjerner fra en baldakin seng, så du kan bogstaveligt talt sove under stjernerne. Bonuspoint hvis dine stjerner er lavet med metallisk papir. (via PB Teen)

Nogle boliger har steder, som du hellere ikke vil vise. Hvis dit soveværelse loft er en af ​​dem, brug et loft baldakin til at skjule ufuldkommenheder plus gøre rummet se mere hyggeligt. (via Dwell Beautiful)

Mens der ikke er noget galt med hvide baldakiner, har dit soveværelse måske en pop i en farverig mønster. Det er som middelalderlige og indiske stilarter kom sammen og havde en baby. (via en indisk sommer)

Nogle af os har ikke råd til en hel baldakin, som er, når vi bliver kreative. Hang gardiner på de fire hjørner af din seng og det vil se ud som om du ejer en fire plakat. (via One Kings Lane)

Så du vil have dit soveværelse til at ligne det fra et fransk palads, og det er okay! Prøv noget stof med ægte smag som fløjl eller satin og sæt den af ​​med en fjederhals. (via kærlighed meagan)

Hvor bedårende er dette barns sengebukser? Det er bare en pind og et linned gardin? Pludselig bliver deres senge en båd og et fort og det skøreste sted at sove og lege. (via Remodelista)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar