3 måder at bruge tavle til at dekorere soveværelser

Tavle maling er blevet en skat i design verden. Det tilføjer et unikt twist til ethvert rum, ikke mindst hvor er soveværelset. Da soveværelser typisk er rum, der giver mulighed for fantasi og kreativitet uden at forstyrre udformningen af ​​fællesarealer, giver det mening at bruge tavle til at dekorere soveværelser. På den måde er potentielle tegninger endeløse, og de er ikke permanente. Læs videre for at se nogle fantastiske ideer til brug af tavle maling i soveværelset.

En hel væg tavle design er perfekt til akademiske stylinger. Billede: Debbie Sykes

Mal en hel tavlevæg

En fælles måde at bruge tavle på at dekorere soveværelser er at male en hel væg med tavle maling. Det fungerer som en sort accentvæg, et fælles designelement til soveværelser.

Billedet ovenfor viser, hvordan du kan bruge tavle maling til at skabe næsten alt. Store tavler par især godt med akademiske temaer, som videnskab; designet ovenfor gør stor brug af kemi mønstre. Men den store ting om tavle maling er, at du også kan bruge flerfarvet kridt til mere kunstneriske designs.

For et mere permanent udseende, prøv at male væggen bag din seng - det er en god måde at få noget ud over sengen uden at hænge kunst eller andre tunge genstande. Hvis du ikke ønsker at håndtere bevægelse eller klatring på din seng hver gang du vil opdatere et design, kan du også prøve at male væggen overfor din seng. På den måde har du mere plads til løbende at tegne nye designsognoget at se på, mens du sidder på din seng.

Distressed frame tavler er fantastisk til rustikke og klassiske temaer. Billede: Dennis Mayer

Brug en lille indrammet tavle over sengen

Du behøver ikke nødvendigvis at gå så drastisk som at male en hel mur med tavle maling; Du kan også bruge et indrammet tavle. En lys ramme skaber attraktiv kontrast.

Den ekstra bonus ved at bruge tavlen i små rammer er, at du stadig kan oprette de stilarter, du ønsker inden for rammen. Men du behøver ikke bekymre dig om kridtstøv på gulvet, hvilket nogle gange sker med større design. Brug af en ramme betyder at du kan få en bakke til at fange støvet.

Brug billedrammer på kridtmaling til dine egne kunstneriske kreationer. Billede: Marc Rutenberg Homes

Indsæt tomme rammer

En smart idé til at bruge tavle til at dekorere soveværelser er en hybrid af vores tidligere tips: Mal en væg med tavle maling og dække derefter væggen med tomme rammer. Inden for rammerne kan du tegne billeder eller skrive yndlingsord. Det er en måde at helt tilpasse din egen kunst, når du går.

Det er vigtigt at finde rammer, der popper mod tavlen. Hvide rammer som i billedet ovenfor skiller sig ud mod det sorte tavle og matcher det hvide kridt. Du er dog velkommen til at gå til lyse neon eller pastell nuancer til et kunstnerisk udseende. Du kan også vælge rammer, der matcher uanset farvekalk du planlægger at bruge, selvom den ikke er hvid.

Ved at bruge tavle til at dekorere soveværelser, har du den totale frihed til at tilpasse dit rum på en daglig basis. Har du en kunstnerisk bøjet? Du vil nok have glæde af at inkorporere tavle. Fortæl os om dine kreationer nedenfor!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar