Charmerende Aspen Ski Ejendom

Siden den kolde årstid kommer tættere og tættere, tænker mange af os på de dejlige bjerghuse, hvor du kan nyde charmen af ​​bjergene og den varme atmosfære skabt af eksistensen af ​​en dejlig pejs. Forestil dig dig selv i et bjerghus, hvor du om aftenen kan sidde i en gyngestol foran en pejs og læse en bog, eller du kan nyde nogle uforglemmelige øjeblikke med din elskede eller dine venner, der beundrer skønheden i bjergene, at de store vinduer afsløre for dig.

Nu kan du vælge en charmerende familie skihytte, Ski ind og ud på Aspen Highlands. I det øjeblik du ser denne sten og træhus, designet af Zone 4 Architects, får du det indtryk, at du er i et af de dejlige træhuse fra eventyrene. Dens Rocky Mountain design er en kombination af rustikke og moderne, hvor de massive møbler ser ud til at dominere hvert rum i dette hus.

MoreINSPIRATION
  • Moderne bjerg hjem i Aspen
  • Charmerende og elegant hus i Malmø
  • Luksuriøs ejendom gemt blandt fyrretræer i Utah

Her får du al den komfort og har alle fordelene ved et godt hus, der synes at give dig alt hvad du behøver: 7 en-suite soveværelser, 2 pulver værelser, stort gourmet køkken med morgenmadskrog og patio spisestue, privat kontor, familie / medier værelse med billardbord, bar og stort fladskærms-tv, private balkoner ud for master & guest master suiter, to bil garage, tre store terrasser, boblebad, toppen af ​​linjen fiberoptiske evner, sikkerhedssystem og en energieffektiv design .

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar