Nye Coffee Table Designs tilbyder stil og funktionalitet

Når man først har tænkt sig at være en nødvendig hæftemaskine, er kaffebordet nu blevet en stilfuld måde at føje interesse til din stue. Dagens hjemmedesignere har kaffeborde med interessante former, er lavet af uventede materialer og tjener som et samtalestykke.

En af de mest spændende tendenser er brugen af ​​flere små borde i stedet for et stort sofabord. Disse grupperinger er ideelle til underholdende familie og venner, fordi du kan flytte de enkelte borde rundt for at passe til dine behov. De mange bordsæt er også perfekte til at tilføje farver og udskrifter til din stueindretning. Fordi de er mindre, er grafikken ikke overvældende, og blandingen af ​​mønstre holder enhver enkelt fra at være overvældende. En grafisk tryksofa er en stor kære forpligtelse, men bordet med sofabord er en nem måde at tilføje en frisk pop på.

Traditionelle, enkeltforenede kaffeborde har også mere at tilbyde end standardaktier og materialer. Disse stykker kan findes til at matche enhver stil af boligindretning, og komme i en bred vifte af opmærksomhed - få former, design og finish.

Elskere af træmøbler behøver ikke fortvivlelse - der er så mange kreative nye designs, at et varmt og rustikt stykke stadig er frisk og ny. Træets sofabords former og design er det, der gør dem specielle.

MoreINSPIRATION
  • Glas Sofabord Med Chrome Base
  • Triangle Wood Base Coffee Table
  • Copley Sofabord

Fra noget stort og imponerende til et stykke funktionelt i et mindre rum er der et sofabord, der virker til dit hjem. Derudover er du ikke begrænset til bestemte stilarter eller materialer. Disse eksempler skimmer bare overfladen af, hvad der er tilgængeligt for dit hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar