Farverige Mosaic Wall Highlights B + H 45 Projekt i Mexico

H. Ponce Arquitectos afsluttet design og udvikling afB + H 45 Residence, et udfordrende projekt beliggende i det historiske centrum af Merida i Yucatan, Mexico. Overholdelse af den lokale bygningslovgivning indebar bevarelse af originale murværker og armeret betonplader på stedet. Ifølge arkitekterne omfatter de foreslåede nye materialer grå og hvid eksponeret beton og træ med valnøddefinish.

Mosaikene blev genoprettet fra flere værker af H. Ponce Arkitekter blev brugt til at skabe en levende mur, højdepunktet af indretningsplanen. Hjemets farvepalet er "sammensat af neutrale toner som varm lysegrå og østershvide, for at give fremhævelse til mosaikken, møblerne og vegetationen", sagde arkitekterne.

Projektets layout var planlagt i tæt forbindelse med det udendørs, ifølge firmaet: "Stueetagen består af en hovedhal, vinkælder, gæstebadeværelse og indendørs have med dobbelt højde [samt en] stue, spisestue værelse og køkken. Haven området har et spektakulært ramontræ, som var der allerede, hvilket giver uovertruffen udsigt og en udendørs terrasse og pool. Ovenpå er det private område, der består af to soveværelser, hver med et badeværelse, forbundet med en bro med udsigt over den centrale have. "

Nyd galleriet herunder og følg fri til at dele dine tanker! [Fotografier: Alberto Cáceres]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar