Moderne brændeovne designet af Jacob Jensen

En brændeovn bruges ofte til opvarmning eller madlavning. Forskellige typer afbrændeovne bruges til forskellige formål i henhold til brugerens krav. Disse moderne trækomfurer designet af Jacob Jensen fås i tre modeller: Vision I, kompakt Vision II og vægmonteret Vision III.

Kvalitet kommer altid til en pris ogmoderne brændeovne er ingen undtagelse fra denne regel. Med sin maksimale 8 kW varmeudgang og tæt, klart design er disse moderne brændeovne perfekt til dit hjem. Vision leveres med vindueskyling, hvor en luftstrøm forhindrer sod i at danne sig på indersiden af ​​det store panoramavindue og et simpelt kontrolpanel, som kan bruges til at regulere forbrændingen.

MoreINSPIRATION
  • Fritstående træbrændeovne med alsidig design
  • Brændeovne fra Sideros
  • Fordele og ulemper ved elektriske Vs gaskomfurer

Brændeovne er en yderst værdsat egenskab i et hjem. Det er mest fordi det er næsten umuligt at have en. De tager normalt meget plads. Men det har ændret sig de sidste par år, og det har gjort det muligt for næsten alle at have en brændeovn i deres hjem.

Størrelsen er blevet stadig mindre og kvaliteten er også blevet forbedret. Også de ser bedre ud og bedre. Se på disse billeder, og du vil indse, hvorfor de er så værdsatte.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar