Crashed Ferrari blev til et sofabord

Når du styrter en bil, tror du at det er slutningen af ​​det. Hvis bilen ikke kan repareres længere, er der intet andet, du kan gøre ved det. Nå, det er ikke, hvad Charly Molinelli mener. Charly Molinelli fra Molinelli Designs skabte et meget interessant og usædvanligt sofabord. Det er et bord formet som en kasse med en samlet Ferrari inde. Det er en ny måde at se på problemet. Selvom Ferrari er ødelagt, er det i stedet for at være ubrugeligt, det er blevet noget funktionelt.

Det er sådan en ukonventionel ide, og alligevel synes det så logisk nu, at en anden tænkte på det. Den Ferrari du ser der er en rigtig bil. Det skulle omformes for at passe ind i kassen, der danner sofabordet. Designet af dette møbel er meget simpelt. Selvfølgelig er rammen kun til støtte. Stjernen er Ferrari inde i den. Den Crashed Ferrari Coffee Table er et godt centerpiece til stuen. Jeg spekulerer på, om andre biler kan omdannes til et lignende møbel også.

MoreINSPIRATION
  • Sofia sofabord
  • Moderne sofabord med funktionel opbevaring inde
  • Classic Parsons Coffee Table

Så bare fordi din Ferrari ikke længere er anvendelig betyder det ikke, at du skal glemme det. Du kan gøre det til et funktionelt element til dit hjem. Det må være ubehageligt for nogle af jer at altid blive mindet om din tåbelige fejltagelse, men i det mindste har du noget ud af det. Selv om det ser ud til at være meget simpelt, kan sofabordet ikke bare blive et DIY projekt. Først og fremmest har du brug for udstyret til at forme bilen, så den passer ind i kassen. Du kan ikke bare lave et sofabord på størrelse med en bil. Så hvis du ønsker at være den stolte ejer af en Crushed Ferrari Coffee Table, skal du gå til de professionelle og kontakte designeren. {Fundet på MAKE}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar