Superdad omdanner datterens soveværelse til et eventyrland

Reddit bruger Radamshome, en far til to, tog den massive opgave at omdanne sin datter almindelige soveværelse til et eventyrland, komplet med et livsstort træhus, hun kunne sidde inde for at læse sine bøger.

Han tilbragte mere end 18 måneder og $ 4.250 til at gennemføre projektet, som omfatter funktioner som moselignende tæppe, detaljerede fairy vinduer fastgjort til træet, flere fugle reden og dæmpe julelys i grene af grenene for at simulere stjerner.

Eventyrlandet blev omhyggeligt bygget af svejset wire, papier mache og beton, og indviklet skygget ved hjælp af flere lag maling, farvestof og farvet trykfarve. Træet er så stærkt, at det kan holde tre voksne.

Før dette projekt havde Radamshome aldrig arbejdet med svejsning eller beton, men nydt maleriets legetøjsmodeller som en hobby, da han var teenager. Dette hjalp med den kunstneriske opmærksomhed på detaljer.

Selv om træet var den største og mest tidskrævende del af projektet, installerede han også trægulve, malede væggene og udvælg tilpassede dekorationer med lidt hjælp.

Dette magiske DIY-projekt er inspiration for enhver forælder til at lære nye færdigheder og indsamle store brownie-point fra deres børn. [Fotografi af Radamshome]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar