Delta børn bringer børnehave ser det er imponerende elegant og overkommelig

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

At sammensætte et velindrettet børnehave kan blive vanskeligt. På den ene side vil du have plads til at føle sig smukt og målrettet designet. På den anden side er der ingen mening om at bruge en formue på møbler, da din baby vil vokse ud af rummet i løbet af få år. Heldigvis tilbyder Delta Børns produktlinje forældre det bedste fra begge verdener.

Alle sine produkter er klart designet med et moderne æstetik i tankerne, som du kan se fra den store vægt på en neutral farvepalet. I dette tilfælde regerer grå, hvide og neutrale trætoner overordnet.

Når det er sagt, hvad der gør denne linje adskiller sig fra andre muligheder på markedet, er det imponerende overkommelig. Langt de fleste stykker klokker ind under under $ 300, hvilket giver nye forældre mere plads i deres tegnebøger til de uventede udgifter, der følger med at tilføje et nyt medlem til familien.

Bedste af alt fokuserer linjen på at give familier multifunktionelle møbler. De fleste af de større stykker er konvertible, hvilket betyder at de vokser med dit barn, så du kan få mest muligt ud af din investering.

Delta Children-kollektionen har alt, hvad du behøver for at sammensætte et moderne børnehave:

Vugger

Monterey Crib 'N' More

Gyngestole

Henry Nursery Glider Swivel Rocker Chair

Ændring af tabeller

Cabriolet forandringsenhed

Sideborde

Emery End Table / Side Table for Nursery

For dem, der ikke er op til opgaven med at handle individuelt, tilbyder webstedet også kuraterede møbelsæt til forskellige prispunkter.

Tjek nogle af linjens individuelle stykker her:

For at se hele linjen eller til at shoppe for produkter, besøg Delta Children hjemmeside. Fotografi af Delta Børn.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar