Hyggelige, kreative måder at vise bøger i børnehaven

Er du travlt med at dekorere og designe en børnehaver for din lille på hans / hendes måde? Eller forsøger du bare at bestemme, hvordan du viser alle disse fantastiske og sjove bøger i deres soveværelse? Uanset hvad der er tilfældet, er der så mange inspirerende og unikke måder at få disse historier ud af gulvene, ud af hjørnerne og holdes væk fra at være skjult i skabet. Lad os tage et kig på 10 hyggelige, kreative måder at vise i børnehaven!

1. Faldende billedlister.

Du kan købe lette hylder, ligesom disse små hylder med billedhyller og derefter stable på dine bøger. Vi elsker, hvordan dette planteskole har enhederne i stigende længder for mere interesse, men stadig superorganiseret til når man læser tidskroner rundt.

2. Kyllingetrådkurve.

Selvom det lyder lidt latterligt, kan kyllingevarekurve helt sikkert komme i brug og sørge for stilfuldt rigtige accenter. Spray maling dem og skabe et mere moderne, industrielt kig ud af de alsidige stykker. Hold alle de bøger, du gerne vil inde og spar lidt plads!

3. Easy Spice Racks.

Hvem vidste spice racks kunne være et så funktionelt stykke i hele hjemmet. Ikke alene gør disse enkle hylder din køkkenrør lidt mere dæmpet, men de hjælper også med at skabe hygge i det lille ens soveværelse uden at lette faldende bøger.

4. Rolling Book Carts.

Drejer læsning til endnu mere sjov med en rullende bog vogn. Det er fantastisk til fantasi, legetid og selvfølgelig historietid også! Brug det som et organisationsstykke og et hjørneakent for et sjovt og hyggeligt børnehave.

5. Soft Book Slings

MoreINSPIRATION
  • 10 klare måder at gemme og vise dit børns bøger på
  • Kreative plantere lavet af genbrugte gamle bøger
  • Et originalt juletræ lavet af bøger

Gør det lettere på barnet og dig at tage en bog og gå. Du må ikke bekymre dig om din kiddos yndlingshistorie, der falder på hovedet, i stedet organisere alt sammen med en af ​​disse stilfulde slynger, som du kan enten DIY eller have lavet med stof efter eget valg for at matche planteskoleets indretning og farveskema.

6. Simple Plate Racks.

Ja, pladeholdere kan også bruges til at bure i disse bøger. Bare tag de enkle små skærmenheder og vend dem til et rum, hvor alle historierne kan holdes til fortid om natten og spille hus næste dag. Ikke kun vil denne type stykke vise nogle af babyens yndlingslæsninger, men det vil holde dem også under wraps.

7. Novelty Tree Bogreol.

Hvis du virkelig vil have noget unikt, så prøv at shoppe rundt for et nyt stykke, som dette træ bogreol. Det er sjovt og legeligt, kan skjules godt i et børnehave med et tema, der omfatter en udendørssyge, sprudlende følelse, og det virker også som kunst og interesse for rummets stil.

8. Cube Cubbied Space.

Hvem er ikke fan af kubelagring? Det holder så mange værelser organiseret og klar til at afvente en produktiv dag - og det samme gælder for en børnehaver (eller endda garderobene af de fabelagtigt klædte babyer.) De er også gode til at rydde legetøj og bøger!

9. Hipster Wooden Caddies.

Hvis du ikke har en usædvanlig overflod af bøger, og i stedet, et par favoritter, forsøger at finde noget lidt mindre. Det får adgang til rummet, men ikke op for meget plads eller skaber for meget rod på væggene eller i hjørnerne. En caddy som dette tilføjer moderne, trendy stil og funktionalitet.

10. DIY Swing Set.

Opret noget rigtig magisk og få planteskolen DIY klar med nogle af denne inspiration. Lav en swing for at bøgerne skal "spille" på. Hæng det fra loftet til eventyr som stil og nem tilgængelighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar