20 Fall Crafts at gøre denne weekend

Ændring af årstider kræver ikke kun en ændring i indretningen og temperaturen på vores morgenkaffe. Det betyder også en forandring i de slags håndværk og DIY'er, vi leder efter. Det er på tide at flytte fra flamingoer og bananblade og ananas til græskar og æbler og fjer. Og hvis du kan klemme i et læder DIY, bonuspoint for dig! Rul gennem disse 20 høsthåndværk, som du kan gøre i weekenden, og få dit hjem til efteråret klar til mandag.

Bannere er den nemmeste måde at spruce op på et blot vægrum. Dette projekt bruger et træbanner, der bliver let at gemme væk, kommer vinteren. Du kan male det som projektet dikterer ... eller gå din egen måde med filt, stof eller endda tavle maling! (via The Crafted Sparrow)

Jeg ved, du spekulerer på, hvad du skal gøre med alle dine ananasplanter, da bladene vender guld og rødt. Det enkle svar: Lav disse læder- og stofplantepotter, som du kan glide på over dine nuværende gryder for at give dine planter et øjeblikkeligt faldet makeover. (via Pretty Quirky Bukser)

Efterår er helt sikkert en af ​​de bedste årstider for centerpiece indretning. Men du kan gå endnu længere ved at gøre disse trivetblader så uanset hvor du lægger din suppe fyldte gryder og pander fulde af ristede grøntsager, vil der være et strejf af faldet lige bagud.

Før du rulle ved at tænke "Jeg kunne aldrig gøre det", lyt efter et halvt sekund. Jeg er sikker på, at du har set de små snudefade, der er formet som blade og græskar og spøgelser. Målet er at bruge en af ​​dem og male det et skinnende guld, der bringer klassen til dit sofabord eller kommode. (via The Casual Craftlete)

Efterår betyder hyggeligt slid og mange af jer vil nok prøve at lave et tørklæde eller hat i denne sæson. Så mens du laver garn, skal du hente nogle få nuancer til at skabe denne mini vævede væg hængende. Det vil være som at give din galleri væg en sweater. (via Gathering Beauty)

Acorns er sådan en sjov indretning stykke til efterår. Disse er kæmpe lavet af ... er du klar? Påskeæg! Det er rigtigt! Spray maling til ekstra påskeæg i efterår farver og lim pine cone bits på toppen. Du vil have det bedste centerpiece i byen. (via hjemlig lykksalig)

Jeg ved ikke om dig, men et falde lugtende stearinlys tager bare kagen til efterårsdekoration. Denne enkle håndværk vil give dig nogle smukke votiver til at holde dine græskar duftende lys. De vil se ud på din spisebord eller endda dit sofabord.

De bedste faldehåndværk er dem, du kan gøre, mens du ser premierne på alle dine yndlingsprogrammer, ikke? Denne orange krans er en af ​​dem. Når du har tørret ud dine appelsinsorter, kan du sidde på din sofa og snor væk under zonering i dine nye episoder. (via Have Matter)

Hvad er et fald håndværk ideer indlæg uden en græskar DIY? Denne antyder maleri hjørne trim stykker for at gøre bedårende og simpelt græskar indretning. Men jeg vedder på, at du kan bruge det skrot, du har i din garage! Du kan endda lade børnene hjælpe dig med at male. (via gennemsnittet men inspireret)

MoreINSPIRATION
  • 12 Fun Fall Crafts til dine børn
  • 13 Haunted Halloween Crafts for Kids
  • 10 Simple DIY Pumpkin Fall Decor Idéer

Brændeforbrændere, denne er til dig. Støv dine træbrænderedskaber ud, saml nogle træsked (og andre trækøkkener, hvis du vil!) Og gå mønsterskørt. Du kan holde dem selv eller gemme dem til jul. (via trådbar klud)

Hvis du er en del af det trendy publikum, har du sandsynligvis de farverige agatkystere på dit sofabord lige nu. Pak dem væk med din sommerindretning og laver disse dejlige mørke marmorerede kyststikker i stedet. De vil helt sikkert bringe dybde til din sofabord styling ... og din Instagram. (via Homey Oh My)

Det er dejligt at begynde at falde med et rent og ryddeligt rum. Denne kobber magasin rack vil hjælpe dig med at holde dine bunker af læsemateriale organiseret. Plus det vil tilføre den nødvendige skinne til din stue og kobbertonerne vil matche resten af ​​din efterårsindretning.

Tilføjelse af nogle naturlige toner til dit bord er helt sikkert et godt tip, når du leder efter efterårsmalerier. Lav disse smukke salt og peber shakers fra træ i dit skur, og du vil have alle dine venner spørge, hvor du har købt dem. (via Pneumatisk Addict)

Hvis du troede akvareller var bare til sommer, tænk igen. Lær, hvordan du laver nogle akvarelfjer, og du kan nemt erstatte nogle af din sommertimerne på din gallerivæg. Eller hvis du tager en lille vandfarve skør, er du velkommen til at oprette en ny galleri væg helt. (via eHow)

Efterår er sæsonen, der inkluderer hyggelige morgener i sengen med din dampende kaffe og frisk græskarbrød. Du vil gerne sammensætte denne morgenmadskasse for at korrere alle krummer og drypper og holde din seng ren. Det er så nemt, du kan bruge det til din dovne søndag morgen.

Husk hvad jeg sagde om stearinlys, der tager kagen? Nå her er din chance for at lave en selv! Dette græskar krydderestear vil fylde dit hjem med duftens duft. Du kan endda gøre det i votiverne ovenfor! (via Boxwood Avenue)

Hvis du er den slags person, der bruger garn til at lave høsthåndværk og tøj og projekter, skal du sammensætte denne pegboard, der gemmer dine strings på den mest kunstneriske måde. Det er som at have et håndværk værelse i dit boligareal. (via Dwell Beautiful)

At bringe falder til din forfængelighed kan være en vanskelig opgave, når du forsøger at tænke ud over stearinlys. Heldigvis er træskiver stadig i, fordi denne smukke ringholder er perfekt til at bringe en efterårsspænde til dit rum. (via Dwell Beautiful)

Er det ikke bedst, når du kan lave sæsonbestemt opbevaring på et budget? Disse stofkurve er nemme at lave, enkle at diversificere og dejlige at se på. Gør nogle til din stue, soveværelse, legerum og barneværelse.

Okay, så måske har du brug for lidt længere end en weekend til dette projekt. Men når du samler dine planter og giver dem tid til at tørre, er det nemt at indramme dem. Den hårde del bestemmer, hvor de skal sætte dem. (via Matildigt)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar