Elegant og luksuriøs Bowfront Bryst

Leder du efter et godt stykke til dit hus, vil det ikke blot få det til at se luksuriøst ud, men også sofistikeret? Hvis dit svar er ja, så skal du kigge på Bowfront 3 skuffens spejlbryst. Dette stykke er smukt og behøver ikke noget andet, som det taler for sig selv.

Bowfront-brystet bringer glammen ud i glamourøse og vil gøre din plads charmerende. Lavet af mediumdensitets fiberboard og håndmalet MDF, kan dette stykke oplyses på ethvert sted. Det passer perfekt ind i atmosfæren og giver et særligt humør, der får dig til at føle sig hjemme.

MoreINSPIRATION
  • Vegas brystet lavet af aluminium
  • Håbebryst i vestlig valnød
  • Den luksuriøse Versace Vanitas stol

Som du kan se er det simpelt og sofistikeret på samme tid. Det har rene linjer, interessante ben og moderne håndtag, det er et klassisk møbel med en moderne stemning. Desuden er spejlet på de fire sider, bortset fra bagsiden, en fantastisk funktion, fordi det kan gøre dit sted føles større og mere luftigt, og samtidig giver det det et stilfuldt udseende.

At have en af ​​disse i dit hjem vil være en god måde at spruce op på dit rum, da du ikke kan mislykkes med Bowfront-brystet, fordi det er simpelt, elegant og smagfuldt. Tilgængelig til $ 659,00. Dette vidunderlige stykke skal tilføjes til ethvert rum, der har brug for en lille charme. Det er elegant, luksuriøst og giver smag til hele dit hus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar