Fantastisk Villa Överby- af John Robert Nilsson Arkitekter

Jeg er en af ​​de personer, der havde mulighed for at besøge Sverige, et skandinavisk land med et imponerende landskab og vidunderlige mennesker. Siden da har jeg været fascineret af alt, der var svensk eller havde været forbundet med Sverige. Det samme skete, da jeg så denne fantastiske villa Överby designet af John Robert Nilsson Architects. Det ligger på øhavet ud for Svensk Hovedstad, Stockholm.

Det er en stor bygning med simpelt design og vidunderlige åbne rum, som øger ideen om lys. Interiøret domineres af den hvide farve og et minimalistisk og simplistisk design.

MoreINSPIRATION
  • Villa Abborrkroken i Sverige af John Robert Nilsson Architects
  • Hong Kong Villa af Olson Sundberg Kundig Allen Arkitekter
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter

Dens nordside har en matt sort facade, mens de øvrige tre sider er lavet af lamineret glas, som har et indbygget usynligt varmesystem. Det har også et elektronisk styret glas fra Quantum Glass, som giver en god synlighed og termisk komfort indvendig. Ideen om åbent rum bruges også til udvendigt design. Den åbne planløsning fortsætter med en sandkalk mursten gårdhave, som synes at hylde en dejlig pejs og en pool, der ser ud til at løbe ind i havet nedenfor.

Det er et vidunderligt sommerhus, der synes at blande sig med det omkringliggende landskab og som gør dig til at tænke på den gamle fællesskab af mand og natur.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar