Belgiske strand hus med en frisk tage afslappet indretning

Holdet på Just'In Home Design fyldt Hus i Knokke med en moderne og afslappet indretning. Det innovative design bruger stykker med afrundede kanter, herunder et sæt tre træcirkel-topborde i stuen. På hver side indeholder designet cirkulært formede stole. Disse kontrast smukt imod rummets firkantede vinduer og skarpt kantet træskabin.

Designteamet brugte en lignende kontrast i spisepladsen. Vævet lysarmaturer over bordet fortsætter brugen af ​​friske, afrundede kanter. Minimalistisk terningkunst, der pryder væggen, står i kontrast til disse pæreformede lys. Derudover står en mur af rektangulære glaspaneler kunstigt i kontrast til møblerne og funktionerne og som en skillevæg fra hjemmets moderne køkken.

Køkken- og boligarealerne har indbygget hylder med iøjnefaldende asymmetriske skillevægge. De er det perfekte sted at vise bøger, billeder og kølige køkkenfund uden at gøre rummet føle rodet.

Derudover forstærker naturlige materialer i hele huset sin komfortable, afslappede æstetik. For eksempel løber ufarvede trægulve gennem stue-, spisestue- og sovepladser. I nogle få værelser tilføjer vævede tæpper et strejf af farve med en tilsvarende naturlig stemning. [Fotografi af Jan Verlinde og høflighed af Just'In Home Design]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar