Google kontor i Moskva, Rusland

Milan, Sydney, Stockholm og nu Moskva, Rusland .Google har fantastiske kontorer rundt omkring i verden, hvor du kan finde spilrum, popcorn candy maskiner, fuldt udstyrede køkkener og mange flere nyttige ting. Jeg tror det er en fornøjelse at arbejde i et Google Office.

I modsætning til de andre Google-kontorer, der præsenteres her, har denne, der ligger i Moskva, et andet design. Det virker lidt mere vintage og hyggeligt. Det ligner mere som et stort familiehus end et kontor. Det kunne være en god ting, der gør arbejderne mere værdsatte og del af en stor familie, og det ville få dem til at føle sig mere behagelige på arbejdspladsen.

MoreINSPIRATION
  • Milan Google Office Interior Design Pictures
  • Teknologi og kreativitet i russiske Google-kontorer
  • Det nye Google / You Tube kontor i Los Angeles

Alligevel er det stadig moderne og farverigt, bare lidt mere familieagtigt nogle steder. Jeg kan især lide malerierne på væggene. De ser meget kunstneriske ud, især den med de farverige papegøjer. Derudover er der masser af smukke og interessante detaljer og dekorationer. Det er stadig mere ligner de andre Google-kontorer. Men ligesom alle de andre har denne en egen stil. Samlet set er det et farverigt og sjovt sted, ligesom de andre. Det er bare lidt mere forskelligt, men det gør kun det særligt og unikt. Måske er den mest overraskende detalje det faktum, at du kan have bomulds candy derinde. Hvor mange mennesker kan sige det om deres kontor og arbejdsplads? {Billeder herfra og fundet på techeblog}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar