En guide til identifikation af din boligindretningstil

Mange af os gennemgår hjemmeindretningsbøger, blade, hjemmesider og blogs og synes meget om det vi ser der ... men når det kommer til at dekorere vores egne hjem, er vi ikke sikre på, hvilken vej vi skal vende.

Hvad kunne vi lide om det ene billede? Hvor mange ting var der på vægge den ene gang? Vi var inspireret af so-and-so's stue layout, men hvordan kunne vi muligvis genskabe den vibe i vores eget rum? Décor er så individuel og unik, men det er meget lettere, når vi lærer det grundlæggende.

Det kan helt sikkert være overvældende, finde ud af, hvad du kan lide, og hvad der virker som hjemmeindretning. Derfor har vi lavet denne vejledning til at hjælpe dig med at identificere din egen boligindretningstilstand (eller blandingen af ​​stilarter, der resonerer mest med dig). Når du har identificeret din indretningsstil, er det meget nemmere at gå om at studere, hvad der gør det stil klik i visse rum. Og som en ekstra bonus indeholder hver stil nedenfor et link til en grundig Homedit-artikel om, hvordan du opretter den specifikke stil i dit rum. Du er allerede på vej!

Bohemian ("Boho-Chic") Stil.

Bohemian, eller boho-chic, stil handler om meningsfuld individualitet. Det omfatter frit udtryk, ukonventionelle skærme og farverige samlinger. Det boho-chic rum er hvor din egen personlige stil og æstetiske skinner. Lær mere om hvordan man opnår en bohemeistisk stil her.

Coastal Style.

Coastal style inkarnerer alt, hvad vi elsker om at være på ferie på stranden - solen, surfen, sandet (selvom ikke bogstaveligt). Stilen er behagelig og indbydende og har til formål at sætte folk på ro med sin ægte charme og sindsro. Lær mere om, hvordan man opnår en kyststil her.

Moderne stil.

Moderne stil er baseret på nutidens koncept, her og nu. Denne stil er hverken varm og uklar eller kold og hård; det er simpelthen. Clutter er ikke-eksisterende i et moderne rum, mens designelementerne i neutralt, rent, glat og subtilt hersker højeste.

Cottage Style.

Cottage stil er hyggeligt og charmerende, som noget ud af et eventyr. Den maleriske stil hænger på enkelheden af ​​værdifulde stykker, uanset om de er utallige, tattered, mismatched, eller alle dem på én gang. Livet føles fyldigere endnu enklere midt i et hytteformet rum.

Eklektisk stil.

Eklektisk stil omfatter ytringsfrihed, brydningsregler og blanding og matchning. Eklektisk, mere end nogen anden form for boligindretningsstil, kombinerer bits og stykker af mange andre stilarter og roser dem sammen i et rum, der simpelthen alligevel har til formål at tilfredsstille ejeren.

Fransk land stil

Fransk landlig stil kombinerer uden problemer elegance med enkelhed. Stilen har en næsten gammel verden æstetik, der er lavet smukt og komfortabelt kendt af de rustikke finish ved hjælp af raffinerede detaljer. Lær mere om, hvordan man opnår en fransk landestil her.

Industrial Style.

Industriel stil omfatter rawness, en smule af den kantede hårdhed, som man forbinder med primitive omgivelser. Det er teksturelt, det er gråt, og det er slidt ned ... men det er også fuld af repurposed og recycled vitalitet.

Mid-Century Modern Style.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man opnår en marokkansk stil
  • Et værelse efter værelse guide til skandinavisk stil
  • Living Room Møbler Idéer til enhver stil af indretning

Moderne moderne stil blev båret af en tid med geometriske former, moderne mønstre og unikke accenter. Stykker i denne stil har en tendens til at være ret ligefrem og ukompliceret, og store paralleller er trukket mellem natur og menneskeskabt funktionalitet. Få mere at vide om, hvordan du opnår en moderne stil i midten af ​​århundredet her.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil resonerer mest med, hvad der er uber moderne. Det er, det er en stil, der omfatter æstetikken af ​​afgørende enkelhed. Et minimalistisk rum er velredigeret og indeholder kun de stykker, der vil hjælpe med at opnå den maksimale indretningseffekt.

Marokkansk stil.

Marokkansk stil er rig på historie, farve og tekstur. De mønstre og arkitektoniske komponenter, der udstilles i et marokkansk rum, fremkalder det velbesøgte liv og en global forståelse for godt design. Lær mere om, hvordan man opnår en marokkansk stil her.

Rustik stil.

Rustik stil omfatter den organiske, lige fra jordens livsstil. Stykker i rustik stil har levet et godt liv - de er eller i det mindste synes at være repurposed, håndbygget, brugt og genanvendt (himlen ved hvor mange gange) og helt ufuldstændigt hårdt og slidt. Lær mere om hvordan man opnår en rustik stil her.

Spansk stil

Spansk stil stræber efter at broere kløften mellem menneske og natur. Ved at kombinere de rigeste farvetoner med de mest ydmyge af naturlige materialer skabes en samlet effekt, der er meget mere end summen af ​​dens dele. Et spansk stylet rum er samtidig stort og jordet.

Svensk (skandinavisk) stil

Svensk stil, også kendt som skandinavisk stil, er ved sin enkle kerneopvarmning og munter. Casual og slidte (selv ligefrem chippy) elementer blandes ubesværet og problemfrit med stykker, der er dejligt lys, rene og raffinerede. Lær mere om, hvordan man opnår en svensk / skandinavisk stil her.

Traditionel stil.

Traditionel stil blev født i kolonitiden og tager sin indretningskue fra en sådan tid.Men selvom struktur og forudsigelig rækkefølge spiller en rolle, er den traditionelle stil i sidste ende om komfort, varme og kendskab. Få mere at vide om, hvordan du opnår en traditionel stil her.

Tropisk stil.

Tropisk stil er stemningsfulde for følelsen af ​​øerne - en livsstil, hvis væsentlige elementer er afslapning, komfort, lethed og ægte gæstfrihed. Lær mere om, hvordan man opnår en tropisk stil her.

Toscansk stil

Toskanske stil er baseret på den gammeldags udsmykningstil, fuld af rige farver og tekstiler og væsentlige og historiske elementer. Stilen kombinerer elegance og drama med en følelse af rustik komfort.

Vintage Style.

Vintage stil er så bred en stil som udtrykket "vintage" selv. Stilen er typisk forbundet med stykker fra en bestemt æra, der har modstået tidstesten. I sidste ende indeholder et vintageformet rum indsamlede stykker og genstande, der giver individuelle fornøjelser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar