Hus omdesignet til at integrere i det omgivende område i Silleda, Spanien

Det spanske firma terceroderecha arquitectos redesignede familiens hus i Silleda, Spanien og omdannede det til et behageligt og afbalanceret boligmiljø. Klientens anmodning var at integrere det problemfrit ind i det omkringliggende websted og ikke blot genopbygge det fra bunden på en moderne måde, men etablere en dialog mellem fortid og nutid. Han ønskede at holde gaden charme intakt. Holdets tilgang til dette projekt indebærer "en fri og unik fortolkning af nutiden og fortiden, der rammer en fantasibalance mellem forældede dage og moderne tider. Personalet i de eksisterende bygninger er vedligeholdt, der tydeligt adskiller det gamle fra det nye ved hjælp af en markant moderne konstruktion. "

En af aktiverne er bestemt gården, som det centrale element omkring hvilket huset fungerer. Hvert værelse åbner op til det udendørs rum. En tilstrækkelig mængde lys bade badeværelserne. Vinduerne, gulv til loft paneler af glas, forbinder miljøerne. Interiøret er domineret af hvidens vedholdenhed: væggene er hvide, møblerne, køkkenet, trappen, selv soveværelset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar