Sådan organiserer du dit skab for maksimal effektivitet

Hvor mange af os kan sige deres skab er perfekt organiseret og effektivt? Chancerne er, at der ikke er så mange tilfælde, der passer til profilen. Det største problem er, at vi undlader at komme med et effektivt lagringssystem i første omgang. Men når vi identificerer problemet, bliver der en helt ny verden af ​​muligheder.

Prøv farvekodning alt i dit skab. Sæt alle dine mørkefarvede skjorter på ét sted, hvide sengetøj på en separat hylde og så videre. Dette gør det muligt at finde det element du har brug for meget lettere, hvis du ved præcis, hvor du skal kigge efter.

Tænk ikke på dit skab som værende andet end et lagerplads. Behandle som ethvert andet rum i huset. Vær opmærksom på belysning, farver, gulvbelægning, tilbehør, siddepladser og alt andet.

Tilføj ekstra opbevaring i dit skab med kroge. Fastgør dem til væggene, indersiden af ​​kabinetdørene eller under hylderne.

Slip af dine skabsdøre, hvis du tror, ​​at de hindrer din bevægelsesfrihed. Hvis skabspladsen er lille, ville du have mere at få, hvis du erstattede dørene med gardiner eller hængende skærme.

Forsig ikke belysningen i dit skab. Det hjælper dig med at se og identificere alt, hvad der er iside, så du ikke behøver at gøre noget rod hver gang du leder efter et bestemt stykke tøj eller tilbehør.

MoreINSPIRATION
  • 7 Tips og ideer til at organisere dit skab
  • Nyttige tips til at lette dit køkken for maksimal effektivitet
  • Sådan organiserer du sko- og sneakeropbevaring

Tænk lodret og brug hver tomme plads i dit skab, under det og over det. Du vil kunne gemme mere og være mere effektiv.

Spild ikke vægpladsen, hvis du har det. Kom med et system, der lader dig gemme, vise og organisere dine smykker. Du kan bruge en gammel ramme, nogle spray maling og lærred.

Gem dine sko i rydde bokse. På denne måde behøver du ikke at tage ned og åbne hver boks, indtil du finder det par, du ledte efter.

Mærk alle dine varer uden for sæsonen og læg dem i kasser, kasser eller kurve. Det er meget bedre end at kaste dem i en stor kasse eller taske. Organiser alt nu, så du ikke behøver at spilde tid på at gøre det senere.

Adskilt dit tøj i daglige tøj. På denne måde vil du ikke spilde tid hver morgen og forsøge at finde ud af, hvad du skal bære eller blive skuffet, når du finder ud af den skjorte, du ønskede, er i vaskemaskinen. Du kan gøre disse selv fra pap eller gamle cd'er.

Hold alle dine støvler væk fra gulvet og organiseret ved hjælp af buksebøjler. Det er faktisk en rigtig god ide, der giver dig mulighed for at spare plads og også for at holde dit skab hyggeligt og ryddeligt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar