Sådan kombineres Ikea-elementer til at bygge din egen vinrad

Ikea har så mange alsidige og overkommelige produkter, som næsten fuldstændig eliminerer behovet for tilpassede møbler designere. Du kan tage sig af alt, hvad din butik har brug for ved at transformere og kombinere Ikea-produkter for at få det, du har brug for. For eksempel kan du lave dit eget Ikea vinstativ ved hjælp af en række andre produkter som:

Besta ramme + Inreda hylder.

Brug en Besta-ramme, en Besta glasdør, Inreda spejlglashyldeindsatsen, 4 Inreda hylder og noget tømmer til at gøre dette stykke til dit hjem. Det er perfekt til at holde din vinsamling organiseret og alle glas og tilbehør på samme sted. {Fundet på ikeahackers}.

Billy bogreol.

En 15 "bred Billy Bogreol bør være lige hvad du skal bruge for at fylde rummet mellem et skab og en væg og for at gøre det godt til brug. Du kan omdanne den niche til et vinstativ. Du kan lave to mindre hylder ud af hver bogreolshylde. {Fundet på ikeahackers}.

Expedit reoler.

Når du har samlet Expedit, skal du tilføje en træplade, som du kan finde lokalt. Farver det den ønskede skygge og brug lim og klemmer til at fastgøre den til hyldeenheden. Derefter kan du også bruge nogle træstykker til at opdele cubbies i fire trekantede rum for at få dem til at se ud som et vinstativ. {Found on foxandhammer}.

Expedit reol enhed.

Hvis du vil have et højt, lodret vinstativ, skal Expedit enkelt hylde være lige hvad du har brug for. Saml det, og tag den øverste hylde ud for at gøre plads til lange flasker. Du kan senere tilføje to stemware holdere til at bruge det resterende lodrette rum.

Akurum vægskab + Perfekt vinhylde og Lidi glasdøre.

Her er de trin, du skal følge i dette tilfælde. Monter Akurum vægskabet og derefter Perfekt vinhylden. Brug bolte og klemmer til at samle de to stykker. Fastgør de 6 ben til kørets hjørner, og fastgør derefter dørene og døren trækker. Tilføj derefter vinbrillestativet og slagterblokpladen. {Fundet på stedet}.

Besta hylde + Inreda hylder + Observator flaskeholdere.

MoreINSPIRATION
  • IKEA TV Stand Designs kan du selv bygge
  • Sådan bruger du IKEA-produkter til at opbygge skoopbevaringssystemer
  • Den Winsome 8 Flaske Oval Top Vin Rack

Du skal bruge 8 observatorflasker til dette projekt. Også, du har brug for træ trim, træ plet, en boremaskine og et roterende værktøj. Skær beslagene og flaskeholderne, så de passer ind i hyldeenheden. Bor de modtagende huller i beslagene og indsæt flaskeholderne i dem. Sæt stativet inde i hyldeenheden. Gør dette for hver hylde. {Fundet på ikeahackers}.

Perfekt vinhylde.

Ikea Perfekt vinhyllen er fantastisk til køkkenet, fordi den passer fint i rummet under øen. Så dybest set skal du bare lægge det der. Mal det, hvis du vil, så det kan matche resten af ​​køkkenet eller øen. {Fundet på ikeahackers}.

Perfekt opbevaringssystem.

Når rummet er begrænset, kan du kun bruge en del af Perfekt opbevaringssystemet til at lave et vinskabe. Endnu bedre, du kan lave en niche inde i en væg og sætte kabinettet derinde. Tilføj støbning på de andre kanter for et færdigt udseende. {Fundet på ikeahackers}.

Expedit bogreol.

Hvis du vil have et stort vinstativ, skal du bruge en stor Expedit-bogreol. Tilpas det med nogle MDF til at lave rum til vinflaskerne inde i cubbies. Nogle kan forblive som de er, og du kan sætte kasser i dem.

Hutten vinstativ.

Hutten 9-flaske vinstativ er perfekt til trappevæggen eller enhver anden væg i dit hjem, hvis du foretrækker det vægmonterede system. I dette særlige tilfælde indbefatter de følgende trin at skære de tre hylder lige ud over den første tværbjælke på hver side, skrue de øverste og nederste hylder til sidestagen og lime den mellemste hylde i. Så blev hylderne skruet fast i væggen . {fundet på ikeahackers}.

Grundtal dobbelt håndklæde bar.

To Grundtal håndklæde barer kan sammensættes for at skabe et smukt og moderne vinstativ. Det er et virkelig simpelt projekt, som ikke kræver, at du ændrer noget. Skru blot stativene på væggen. {Fundet på ikeahackers}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar