Ikea's Augmented Reality Catalog giver dig mulighed for at indrette dit hjem digitalt

Det største problem, når du køber møbler, er at du ikke ved det, det vil se ud i dit hjem, indtil du faktisk har købt det og bragt det hjem. Det ville helt sikkert være nyttigt at kunne se det nye design forud for købet. IKEA forstår perfekt problemet, så den svenske møbelbutik kom med en revolutionerende funktion til deres 2014-katalog.

De tilføjede og forstærkede virkelighedsfunktionen, som giver kunderne mulighed for at se, hvordan en bestemt produkt ville se ud i deres hjem. På denne måde kan du perfekt se det faktiske billede og design, du planlægger dit hjem, og du kan nemt komme op med den perfekte kombination.

MoreINSPIRATION
  • Evolutionen af ​​IKEA afspejles i deres katalogomslag fra 1951 til nutiden
  • Sådan indretter du dit hjem med tilbageholdte vinkasser
  • Et nemt installeret hjem for kunder

Værelset vises på skærmen gennem kameraet, og det valgte objekt kan således ses in situ. Lige nu har appen 90 produkter, herunder sofaer, skriveborde, senge og bogreoler, og mange flere kommer med tiden. Den nye funktion er fantastisk, fordi den giver kunderne mulighed for at teste produktet, før de kommer til at købe det. Det er et godt visualiseringstrick. Den nye app vil være tilgængelig i App Store og Google Play den 25. august 2013.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar