Geniale træpuder

Norge og Skandinavien generelt har næsten hele det område, der er dækket af skove. Med et sådant miljø er det meget nemt at tilpasse din livsstil i forhold til terrænet, fordi der ikke er meget af et valg. Folk der bor i de områder, der har lært med årene, hvordan man får mest ud af deres naturlige miljø og hvordan man lever i harmoni med det. De har smukke huse lavet af træet, der vokser i overflod overalt, og meget ofte finder du huse, der er op til 90% procent træ.

Hvis du ikke er så heldig at leve omkring tyk vegetation, og du er en naturelsker og vil bringe den så tæt som muligt tættere på dig, kan du ikke. Men der er et mere behageligt alternativ: hvordan vil du gerne se i din stue noget der ser perfekt ud som en trælogg, men er ikke en rigtig trælogg?

Et firma fra Norge tænkte på at lave "træ" pøffer, der kan bruges som en siddestol, et sofabord, et sidebord eller en osmannisk. Denne geniale metode til replikering efter virkelige naturlige ting er muligt med moderne teknologier og en del genbrugspolyester. Efter formen er færdig, er alt dækket af et fotopræstryk. Det er sjovt at have sådan noget i din stue og også meget let at vedligeholde og rengøre, fordi puffekappen kan meget let tages af gennem lynlås og vasket. Virksomheden producerer disse pøffer i to modeller: en højere i høj slank birk og en lavere og en smule større i fyrretræ. Tilgængelig for 260 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar