Innovativt multifunktionsdesign

Dette innovative design er en komfortabel skulptur med kompakt lydstyrke, som kan bruges som et godt sæde, et kompakt bord, magasinholder eller endda som en taskeholder. Den er lavet af polyethylen ved hjælp af metoden til rotationsstøbning. Denne multifunktionelle møbel er velegnet til udendørs brug, da den ikke påvirkes af naturlige kræfter som regn eller sollys og vil ikke tarnere.

Alsidige møbler stykker er meget værdsat især af dem, der ejer små lejligheder hvor rummet er et problem. Så mange formål som denne er et meget godt valg, fordi de giver dig mulighed for at spare meget plads og stadig kunne nyde alt hvad du behøver.

Så når du har brug for ekstra plads til dine gæster, skal du bare bruge dette stykke. Og hvis du senere har problemer med at finde et lille sofabord, flip stolen og der er det. Og når gæsterne er væk, og du ikke længere har brug for stolen eller bordet, tager det kun et øjeblik at vende dette stykke til et lagerrum til dine magasiner eller til taskerne. Det er et så funktionelt møbelstykke, og det har et så enkelt design. Det er farvet i rødt for at gøre det skiller sig ud og for at tilføje lidt sjov og farve til dit indretning. Men hvis du ikke kan lide farven, og du vil have noget mere stille, er den også tilgængelig i en fin ton grå og i to forskellige toner af rød.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar