Naturen møder tradition i dette taiwanesiske hjem

Beliggende på den østlige kystlinie i Taiwan og med udsigt over Stillehavet,A'tolan House vedOpret + Tænk Design Studio integrerer problemfrit organiske elementer med moderne design i dette innovative badeby.

Essensen af ​​designet er i brug af lokale traditionelle arkitektoniske teknikker - praksis med at inkorporere sten fra udgravningsstedet for at skabe flere niveauer og lagringsvægge, der ligner rispattyterrasser. Ordet "A'tolan" er et indfødt taiwansk udtryk for "et hus lavet af klipper".

De tre niveauer af ejendommen følger kystens form og gradvist ned til havet: indkørslen og baghaven starter i højeste del af terrænet, beboerne tager op på mellemniveauet og swimmingpoolen, dæk og græsplæne er placeret nedenfor. Et levende tag med forskellige plantetyper tjener som et vandretur og lounge-dæk.

Med gulv til loftglasåbninger i næsten alle rum blev der opnået et optimalt indendørs-udendørs forhold i hele. Udsigt over havet kan nydes fra swimmingpooldæket, spisestue i al fresco ved siden af ​​den åbne foyer og fra den overdækkede terrasse. [Billeder leveret af Create + Think Design Studio]

Hvad er dit yndlingselement i dette innovative badeby?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar