Invitere hjemmet sammenlægge problemfrit forbundne rum med kærlighed til kunst

Alexander Brenner Architektens seneste projekt tager os på en rejse med moderne ophold i en bolig, der forestiller sig at være det sted, hvor en kunst elsker og hendes familie ville føle sig for det meste hjemme. Beliggende ved kanten af ​​en skov i Stuttgarts sydside, er dette hjem, der hedder SU House, den seneste tilføjelse til arkitekterne, den mest detaljerede og uddybede endnu. Spredt over 640 kvadratmeter på en 2.125 kvadratmeter grund, den moderne villa oplever følelser af ærefrygt med sin sømløse forbindelse til udendørs.

Stuttgart-baserede fotograf Zooey Braun viser os endnu engang Alexander Brenner Architects vidunderlige arbejde. Startende fra den sølvfarvede garage lige ved siden af ​​indgangen piazza i nord og kulminerer i et bredere perspektiv af den volumetriske arkitektoniske stil. Arkitekter beskriver deres arbejde med en levende lidenskab: "Efter indgangen er det store spisebord placeret under en to-etages tomrum og tændt af et skylight. Den aftagelige gulv til loftglasering åbner vinkelret på terrassen, så indersiden smelter sammen med overdækket over udendørs i sommermånederne. "Med et spisekøkken, der giver to forskellige middagsmuligheder - enten indendørs eller udendørs - og en stor pejs til opvarmning af opholdsstuen, giver SU House en åben grundplan, hvor underholdende og dagligdagen virker at være en del af en uforglemmelig ferie.

Ved brug af naturligt lys skabte arkitektoniske team et moderne kunstrum til ejerens samling: "Et fuldt breddevindue på bagsiden sender lysbjælker på væggen med malerier og skulpturer. Fra det sydlige kontor- og arbejdsområde fører en smal skulpturel trappe ned til studiet. Dette to-etages høje, næsten sakrale område tjener til at præsentere kunstværker - en passion for klienten. Lige ved siden af ​​studiet er der opbevaret et opbevaringsrum. "Ovenpå er der soveværelser og sammenhængende badeværelser, der gør det meste ud af de private rum og tilbyder de magiske øjeblikke til hvile og genopladning. Haveniveauet er for det meste optaget af poolen og spa-området gemt pænt i et varmere miljø, mens indendørs pool kan åbnes eller lukkes afhængigt af sæsonen.

Hvor vil du helst bruge din tid, hvis du boede her?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar