Lettisk sommerhus med smuk belysning og tekstilaccenter

At have et hyggeligt og indbydende hjem er en ting, men at have sommerhus er helt anderledes. De to deler ikke meget til fælles, hver efter et sæt forskellige ideer og indretningsstandarder. Et sommerhus, for eksempel, skal være blødt og lyst over alt andet. Det er nødvendigt at få folk til at føle sig afslappet og energisk. Lejlighed ST er et projekt, der smukt klarer at fange alle disse attributter.

Dette moderne hjem er beliggende i Jurmala, Letland og bruges kun af sine ejere i løbet af sommeren. Dette gav designerne på Open AD en god startbase med hensyn til indretningsdesignkoncepter og ideer. Denne arkitektur og designstudio er ikke fremmed for renovering af hjem eller boligprojekter, ud over at have erfaring med kontorer og restauranter. Deres design tilgang er en innovativ baseret på ønsket om at gøre hvert projekt specielt og unikt.

Den særlige design funktion i dette tilfælde er den serie af lysarmaturer, der pryder alle værelser i huset. En særlig interessant er lysekronen, der hænger over spisebordet. Det er det samme, der findes i dette London-kontor. Det har en enkelt pære i midten og en hel masse papir noter hængende fra tynde stænger rundt om det.

En loft monteret pejs fuldender indretningen og etablerer denne hyggelige lounge plads, ideel til at læse en bog eller bare slappe af og beundre udsigten.

MoreINSPIRATION
  • Et roligt sommerhus med en smuk have
  • Smukke laden ændrede sig til et hyggeligt familiehus
  • 15 Smukke og stilfulde hjemmebiografer

Køkkenet deler en åben grundplan med spiseplads og opholdsstue. Det har en lille ø, der er halv opbevaringsenhed og halv bar. Marmorpladen er kontrasteret med trælegemet og koordinerer pænt med rygpladen. En dejlig detalje er den serie af matchende indretningsdetaljer, der dobbelt så som dørknapper til kabinetterne på gangen og i køkkenet.

De to soveværelser har helt forskellige designs. En af dem har en skov-tema interiør og omfatter elementer som en træformet væg enhed eller en baldakin seng med en træ-inspireret ramme.

Det andet soveværelse er på den anden side enklere og har en minimalistisk baldakin med ingen gardiner, en traditionel træ kommode og et afslappet område tæppe med et geometrisk mønster og blå og gule accenter.

Soveværelseets en-suite er lille, men virkelig indbydende, ligesom resten af ​​huset. Det har en vægmonteret dobbeltvask forfængelighed og en overdimensioneret vedhængslampe med et origami-inspireret design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar