Dejlig lejlighed i Athen

Det er meget vigtigt, at en lejlighed er velstruktureret, at have plads til alle dine ting, men også ledig plads; Samtidig er det vigtigt at have din lejlighed indrettet efter dine egne ønsker. Det er helt sikkert tilfældet med denne lejlighed i Athen. Det er det perfekte sted for et ungt par, da det er enkelt og venligt og som et helhed er det det bedste eksempel på et samlet sted.

Interiøret er domineret af to væsentlige elementer: det åbne køkken, der inviterer i sin enkelhed og god smag og pejsen, hvilket gør hele atmosfæren varm og behagelig. Et andet vellykket aspekt er repræsenteret af de mørke farver, suppleret med gule, grønne og blå toner; de er i perfekt harmoni og bidrager til den moderne luft hele lejligheden har. Denne moderne lejlighed blev ombygget af Spacelab Architecture.

MoreINSPIRATION
  • Elegant og komfortabel lejlighed i Athen
  • Dejlig lejlighed i Polen efter mode: lina
  • Farverig skandinavisk lejlighed perfekt designet til et ungt par

Det farverige aspekt er også ansvarlig for den hyggelige fornemmelse, at du støder på, når du kommer ind i dette store miljø. Ud over alle de allerede nævnte aspekter er der en anden, der fortjener at blive nævnt, og det er en blanding af kunst og skønhed, som giver personlighed til hele stedet og som tiltrækker enhver følsom person. Når du ser en sådan lejlighed, planlægger du helt sikkert planer for dit eget sted, da det er et inspirerende sted!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar