Lav en erklæring med et metallisk køkken backsplash

Når du designer eller ombygger et køkken, er backsplash et af de vigtigste elementer og en, som du bruger meget på. Selvfølgelig er den sædvanlige flise et godt valg og en der giver plads til kreativitet, men du kan også vælge at tænke ud over de grundlæggende fliser. For eksempel ville en metallisk backplash sikkert gøre en erklæring.

Et metalkøkken er en god ide, hvis dit køkken har en industriel stil, eller hvis du ønsker at tilføje nogle industrielle charme til en rustik eller moderne indretning. Det er også en god mulighed for minimalistisk køkkeninteriør og en måde at skabe et brændpunkt på uden at bruge dristige farver.

Også ligesom fliser, kommer metalliske backplashes i mange forskellige typer. Du kan vælge mellem forskellige materialer som aluminium, rustfrit stål, kobber og mange andre.

MoreINSPIRATION
  • Vælg det bedste materiale til din Metal Backsplash
  • Vælge den ideelle Backsplash til dit køkken
  • Farverige Kitchen Backsplash ideer til et øje-catchende look

Fordele.

Der er flere fordele, der følger med at have metalbacksplash. For eksempel er de holdbare, stærke og resistente, og de er også meget nemme at installere. De er tilgængelige i mange mønstre, så du kan vælge et populært design som undergrundsfliser eller noget enklere som en minimalistisk vandret backplash.

GØR DET SELV.

Hvis du vil oprette noget originalt, så kan du lave en penny backsplash. Du har brug for mange pennies og meget tid til at klæbe dem en efter en. Der er også mange andre interessante ideer, du kan bruge.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 og 14.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar