Marbelous spisebord af Designduo

Der er mange forskellige designs, når det kommer til grundlæggende møbel som bordet, stole eller sofa. Men nogle gange formår en designer at komme op med noget originalt og særpræg, der får dig til at tænke, hvorvidt haven er jeg selv om det før? Det er tilfældet med Marbelous bordet designet af Ontwerpduo. Det hedder Marbelous ikke fordi det er navnet på marmor, selvom det måske også har været interessant, men fordi det har et genialt system, der giver dig mulighed for at spille med marmor og se dem følge deres kredsløb langs spisebordet.

Denne tabel var resultatet af teamarbejde mellem Nathan Wierink og Tineke Beunders. Som du kan se, gjorde de et fantastisk arbejde. Hovedidéen bag dette spisebord var at skabe et perfekt funktionelt møbel, som også ville give dig mulighed for at have lidt sjov eller i det mindste slappe af lidt før middag eller endog under. Som du kan se er der flere spor, hvor marmor kan rejse langs bordets silhuet hele vejen ned til jorden.

MoreINSPIRATION
  • Udvidelse af spisebord til udendørs
  • Funny Minimal Spisebord
  • Enerisk måde at spare plads ved at hænge spisebordet på væggen

Jeg finder personligt denne tabel ret spændende og sjovt både for voksne og børn. Det er en moderne tilpasning af spisebordet design. Designerne har valgt at bevare naturen af ​​træet, der blev brugt til at oprette bordet, men det kan let ændres, hvis du foretrækker en anden farve.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar