Mats Gustafsons Lejlighed i Stockholm

Som jeg allerede har erkendt af kærlighed til alt, hvad der er svensk, er der ingen tvivl om, at jeg elsker deres livsstil, deres huse, deres praktiske tankegang og mange andre fantastiske ting, de skylder. Min svenske oplevelse markerede hele mit liv, og jeg vil altid være taknemmelig for mine svenske venner, der har hjulpet med at blive det jeg er i dag.

Billederne af denne elegante og stilfulde lejlighed beliggende i Stockholm mindede om alle disse gode ting i forbindelse med Sverige. Lejligheden, designet af Fernlund + Logan tilhører kunstneren Mats Gustafson og er et sted, der er karakteristisk for det nordiske folk. Dens enkelhed, nøjagtighed, raffinement, klassisk stil og vintage accenter er funktioner, der kan karakterisere skandinaviske mennesker. De elsker modernitet, men samtidig elsker de og forsøger at bevare deres traditioner.

MoreINSPIRATION
  • Smuk og rummelig lejlighed i Sverige
  • Smuk traditionel svensk lejlighed
  • Renoveret 1894 Lejlighed med rummelig opholdsstue i Stockholm

Mats Gustafsons lejlighed med sine klassiske indrettede lofter, de vintage træmøbler, men de smukke XL papir vedhængslamper, stole med pelse, malerierne på væggene eller tilstedeværelsen af ​​andre kunstgenstande skaber et fantastisk raffineret rum.

Nuancer af grå og brun er kontrasteret af de hvide vægge og tilføjer elegance og nådighed til denne kunstneriske design lejlighed. Selv om du måske tror, ​​at nådighed dominerer alle indretninger, er der den store mængde lys og de hvide vægge, der gør denne lejlighed til et varmt og fredeligt sted.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar