Minimalistiske og moderne funktioner sammen i køkkener af Darren James

Den australske interiørdesigner Darren James har skabt et meget interessant køkkendesign, hvor minimalistiske og moderne funktioner kommer sammen i et kontrastfuldt men harmonisk design. Her kan du se, hvordan minimalistiske elementer, der normalt findes i japanske designs, kombineres med moderne australske funktioner.

Det nye køkkendesign har enkle linjer, og det kombinerer rige træfinisher med organiske elementer. Resultatet er et afbalanceret udseende og et funktionelt køkken. Køkkenet blev oprettet til en ung familie på fire, og den blev designet som en erklæring for deres unikke karakter. Det var planlagt som et afslappende og roligt men også funktionelt miljø med elementer fra den japanske arkitektur og moderne strukturer.

MoreINSPIRATION
  • Smukke Køkken Remodel af Darren James
  • Elegant køkkendesign af Darren James
  • De japanske køkkener - det perfekte eksempel på komfort

De vigtigste egenskaber ved dette smukke køkken er enkelhed, minimalisme, funktionalitet og rum. Designeren formåede at indarbejde alt i det nye design og samtidig være opmærksom på den æstetiske del. Han betalte meget opmærksomhed på detaljer, og dette er synligt i hvert lille hjørne af køkkenet.

Køkkenet har en butlers pantry i ryggen, der huser køleskabet og noget lagerplads til mad. Køkkenet har også enkle skabe med rene linjer og forsænkede håndtag. Designeren brugte naturlige materialer, og dette skaber en rolig og næsten zen-effekt. Den japanske indflydelse er selvfølgelig stærk, men på en god måde. Det er simpelt, funktionelt og stilfuldt på samme tid.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar