Minimalistisk tre-etagers bolig med et moderne interiør

Denne smukke bolig har et simpelt design, både inde og ude. Den har en minimalistisk facade og et moderne interiør. Det er også fyldt med naturligt lys og har en luftig følelse. Som du kan se, har huset store og generøse vinduer suppleret med mindre versioner af disse. På denne måde er der altid mindst en kilde til naturligt lys i hvert rum. Som for indretningen er det dekoreret med mest nøjagtige toner.

Væggene er enten hvide eller grå og møblerne er minimalistiske og har samme farvetoner. Husets indre struktur er funktionelt designet. På første sal er der to badeværelser, tre soveværelser, en hal og et vaskerum. Anden sal huser de sociale områder som stue, køkken samt to terrasser. Der er en separat indgang, der fører til denne etage.

MoreINSPIRATION
  • Moderne 3-etagers boligindretning
  • Moderne bolig / design kontor med et minimalistisk sort og hvidt interiør
  • Minimalistisk Lejlighed Indretning Med En Luksuriøs Touch

Den tredje sal i huset er faktisk en separat lejlighed. Det indeholder sin egen stue, køkken samt to soveværelser og et badeværelse. Det er som en gæstelejlighed. Alle etager har lignende indvendige decors. Farverne er de samme overalt, og indretningen er minimalistisk og stilfuld. Der er ingen lyse popper af farver, ikke engang i tilfælde af væggen. Alt er meget sart og elegant, samtidig med at der er et afslappet udseende. De friske planter spredt over hele huset er den eneste pop farve. {Fundet på decoist}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar