Moderne og sofistikeret køkkendesign af The Wills Company

The Wills Company er et design / opbygning, remodeling og håndværkerfirma fra Nashville, TN. De er meget lidenskabelige over deres projekter, og det bringer dem succes og tilfredshed, fordi du jo altid arbejder med glæde, når det er noget, du kan lide snarere end noget, du gør ud af forpligtelse.

Dette er et projekt, de har arbejdet sammen med Robin Patton fra Patton Interiors. Projektet omfattede design af et køkken. Det skal være moderne og indbydende på samme tid. Som du tydeligt kan se fra billederne, har de helt klart lykkedes at give kunden det, han ønskede. Det er et moderne stuehus køkken med en meget smuk og behagelig indretning.

MoreINSPIRATION
  • Moderne glasdøre af italienske firma OTC Doors
  • Elegant Midcentury moderne køkken indretning ideer
  • Tips til et moderne køkkendesign og 15 moderne køkkendesign ideer fra Moben

Værelset er faktisk et køkken og spisestue. Træbordet er meget smukt og så er stole og bænken deromkring. Desuden er turkis sektionen ekstremt smuk. Køkken / spisestue er åbenbart meget rummeligt, så de havde masser af frihed og fleksibilitet, når de designedes.

Stadig er jeg sikker på, at de ville have gjort et lige så godt job med et mindre rum også. Dette viser tydeligt deres passion og engagement de sætter i alt, hvad de gør. Dette særlige køkken er en moderne skabelse, den type køkken, hvor folk også samles for at chatte og tilbringe tid sammen, på den måde fjerner noget, der oprindeligt tilhørte stuen. {fundet på houseofturuoise}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar