Moderne sort boligudvidelse af dmvA

Når et hus bliver for lille til de nuværende indbyggere, er en af ​​mulighederne at flytte ind i et større hjem. De kunne også udvide det eksisterende hus og dermed gøre det stort nok til deres nuværende behov. Det betyder, at en udvidelse kunne bygges, som i tilfældet med denne A-ramme bygning i Tyskland, nær Brecht.

Den allerede eksisterende bolig fik en lille tilføjelse bygget i henhold til strenge bygningsregler. Det blev designet og bygget af arkitektfirmaet dmvA. Det belgiske firma lykkedes at omdanne et simpelt sommerhus til et moderne hjem på 26 kvadratmeter. Den nye bolig hedder nu vB4.

MoreINSPIRATION
  • Forlængelse og renovering af en bopæl i Dublin af Donaghy & Dimond Architects
  • Fra et eksisterende 1990-tallet murstenshus til en moderne strandbolig
  • Moderne sort og hvid bolig i Holland har en sten udvendig

Den nye udvidelse af huset blev bygget ved hjælp af trapezformede træstrukturer, og det har et design svarende til en traditionel tagterrasse. Det ser faktisk ud som en decoupage fra et fuldt hus. Udvidelsen respekterer boligens strukturelle linjer, og den integrerer sig godt i omgivelserne. Nu er boligen en moderne struktur.

Udvidelsen blev bygget med moderne materialer, og den gamle struktur blev omdannet til en blanding af gammelt og nyt. Forlængelsen har egen indgang, og den indeholder et bibliotek og en række opholdsområder. Indretningen er enkel og moderne. Væggene er hvide og så er loftet og gulvet. Nogle af møblerne er også hvide og der er ikke meget farve derinde. {Fundet på decoist}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar