Moderne Middelhavet Residence bygget omkring en pool

Afsluttet i 2015 blev denne fremragende bolig designet og bygget af Paz Gersh Architects og er beliggende i Tel Aviv-Yafo, Israel. Det tilbyder i alt 450 kvadratmeter boligareal. Boligen er L-formet omkring en pool med betonkonstruktion og aluminiumsrammer.

Stueetagen har en åben grundplan med køkken, spiseplads, bibliotek og opholdsstue arrangeret omkring poolområdet. Huset var designet til en familie med børn, og en af ​​anmodningerne var at give den en samlet væskestruktur.

Et andet mål var at skabe en stærk sammenhæng mellem indendørs og udendørs områder. Opholdsstuen har glasvægge og skydedøre, der forbinder det med poolområdet. Sektionssofaen og et sæt to Theo lænestole er organiseret omkring den lille Surface coffee table duo. En Taccia bordlampe blev tilfældigt placeret på gulvet for at fylde hulet over sofaen. To stilfulde loftsventilatorer med træblade kompletterer siddeområdet som helhed.

Resten af ​​den åbne plan er optaget af køkkenet og spisestue. Disse også åbne på poolområdet gennem glasdøre. Køkkenøen byder på en træbordforlængelse udstyret med de klassiske DSR-stole af Charles og Ray Eames.

Biblioteket er også en del af stueetagen åben grundplan. Den består af en moderne væg bogreol og en violet Landscape lounge stol suppleret med et sæt Fat Fat nesting sofabord.

Vedhænget hænger på forskellige højder og trappen giver dette område et skulpturelt udseende og en sofistikeret allure.

MoreINSPIRATION
  • En moderne og luksuriøs bolig bygget på grundlæggelsen af ​​et barndomshjem
  • Fra en gammel laden til en moderne bolig med swimmingpool på første niveau
  • Landmark Residence i Beirut Bygget Atop En eksisterende struktur

Det rummelige soveværelse er på øverste niveau. Der er gulv til vinduer med træblæser og en samlet, enkel og afslappende indretning med en farvepalet baseret på hvide og naturlige trætoner. De andre soveværelser er beliggende i stueetagen og de har en privat gårdhave.

Den smukke forbindelse med naturen opretholdes i hele boligen. På badeværelset er det eksempelvis fremvist ved brug af naturlige materialer og tilstedeværelsen af ​​et stort potteplante i hjørnet. Et elegant svømme-C badekar indtager en del af gulvpladsen, mens forfængelighed er vægmonteret for at give rummet mulighed for at føle sig mere rummelige.

Huset blev designet med tre middelhavsagtige haver. En af dem er taghave som kan beundres fra master suite. Her opholder stålbeholdere det grønne område og bliver en del af designet.

Det øverste niveau har trælouvers, som filtrerer lyset og tilbyder også privatlivets fred for soveværelset.

Det lavere niveau åbner ud til pool og udendørs lounge plads. Den del uden for stuen er indrettet med en komfortabel Mood 3-siders have sofa og et lavt sofabord. Matchende humør lænestole tilbyder ekstra plads ved behov.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar