Mystisk facade skjuler maksimal åbenhed og lyshed: Det skjulte hus

Israelevitz Arkitekter delt med os fotos og oplysninger om Det skjulte hus, en moderne familiebolig afsluttet i Tel Aviv, Israel. Et firkantet plot, der er relativt lille til programmets krav, har dikteret strukturens koncept: en stueetage med maksimal åbenhed og lysstyrke, en accentueret indre-udvendig forbindelse, som giver mulighed for at nyde poolen og de udvendige siddepladser, der er forbundet med strukturen.

Det krævede privatliv blev opnået gennem en mystisk facade, med kun ledetråder af lys, der bryder igennem det. Geometrisk, strukturen er meget ren og kuben af ​​første sal svæver over stueetagen. Hovedformålet med at skabe drama mellem de to volumener - øvre og nedre - blev intensiveret ved brug af tyndere støttekolonner af jern, samt maleri hele kubisortet. Dramaffekten er fremtrædende og skaber interessante lette spil om dagen og natten.

For at intensivere den indvendige udvendige fusion forbinder de to etager og skaber et hus, der ikke fremmedgøres, der blev planlagt et rum, der går ud og krydser strukturen fra indgangshallen til stuen og langs trappen. På denne måde er der øjenkontakt mellem beboerne. Der blev planlagt tre planer: Indgangsløftet var designet til de sociale interaktioner i huset, en spisestue og en stue, når køkkenet udgør en integreret del. Trapperne til forældrenes enhed og det lille barns soveværelse blev fastgjort til en ydre væg, og i kælderen blev der planlagt et afskærmningsrum ved siden af ​​de to andre børns levende enheder. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Israelevitz Architects]

 

 

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar