N + ew Seats-en begrænset udgave af Rodrigo Alonso

Begge mine brødre har en ægte passion for informatik og lavet af denne passion deres job. Nu arbejder de begge på dette område, og de nyder virkelig det, de gør. Jeg husker den dag, hvor min onkel kom med et tastatur, der skulle være den første computer genstand, der fascinerede en af ​​mine brødre. Så kom han med en skærm og nu købte min bror sin egen bærbare computer. Faktisk begge mine brødre har en bærbar computer og andet computer tilbehør hjemme, der viser, hvordan teknologien udviklede og skabte os nye måder at udforske vores verden eller faciliteter, der kan gøre vores liv lettere.

Så det er muligt at se i ens hus mange computer tilbehør, som ikke er mere moderne eller nogle der brød og du spekulerer på, hvad du kan gøre med dem? Genbrug er et af de bedste svar, og fra denne ide gik den chilenske Rodrigo Alonso til at oprette nogle N + ew limited edition sæder.

MoreINSPIRATION
  • Sjove toilet sæder
  • Kaffebordstabel
  • Dejlig Computer Skrivebord / Table Armoire

Deres navn står for ingen mere elektronisk affald, da der er lavet e-affald, der blev omdannet til teknologiens tidskapsler. Selvom du måske ser dem som en masse affald, ser de rigtig interessant ud. Cd'er, qwerty tastaturer, flerfarvede kabler og bundkort blev samlet og arrangeret på en genial måde, så du faktisk kan sidde på et behageligt og iøjnefaldende sæde.

Jeg gætter på, at begge mine brødre, der elsker så mange computere, ville være fortryllede for at have sådan et interessant sæde derhjemme. For dem ville det betyde mere end et attraktivt sæde, måske vil det være noget som et symbol for at minde dem om deres lidenskab og arbejde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar