Gamle soveværelse blev til en dejlig stor pige værelse

Denne plads plejede at være en gammel og ikke den smukke soveværelse. Men med en vis fantasi og en masse arbejde blev det omdannet til en smuk stor piges plads til Izzy. Som du kan se, er der næppe spor af, hvad rummet plejede at være. Alt forandret sig. Værelset er meget lysere og absolut mere indbydende end det plejede at være. Nogle af elementerne var selv DIY'er.

Den tuftede hovedgavl var et DIY projekt. Det er hvidt, lyst og det går godt med resten af ​​rummet. Natbordet blev malet i en lys turkis skygge. Dens dækket med kridtmaling, så derfor ser tekstur så mærkeligt ud. Et andet DIY projekt var sengeskørtet. Det blev ikke lavet fra bunden. Det plejede at være almindelig hvid bedskirt, indtil flæserne blev tilsat. Møblerne havde absolut brug for en makeover. Kommode var ret gammel. Det fik en smuk makeover. Det var malet med kridtmaling og dristige pin skuffer med orange blomsterkurvpapir på indersiden.

MoreINSPIRATION
  • Stue hjørne makeover
  • Opbring baby i stil fra dag ét - 30 Dejlige pige Nursery Room Design Ideer
  • Sjovt og farverigt værelse designet af Krista Salmon til hendes pige Lou

To hylder blev placeret på væggen, og de tjener som lagerplads for alle bøgerne. En hyggelig lænestol i hjørnet og et lille sidebord gør en perfekt læsningskrog. Lampen er også en enkel og funktionel tilføjelse til hjørnet. Resten af ​​værelset var smukt dekoreret med lyse og farverige gardiner, et rosa tæppe og farverige blomsterdekorationer. Legetøjet er selvfølgelig også der. De gør bare værelset komplet. {Fundet på westermanfam}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar