Fredelig Casa i Chile integrerer omgivende skov

Casa en Lago Villarrica blev for nylig afsluttet af designstudio Plan Maestro på kysten af ​​?? Lake Villarrica i Chile. Ifølge arkitekterne blev der givet prioritet til bevarelsen af ​​skoven over områdets andre egenskaber, såsom udsigten over søen og vulkanen Villarrica.

"Projektets fodaftryk tilpasser sig træernes position, idet man undgår opskæring af enhver vigtig prøve," siger arkitekterne. "Denne operation gør det også muligt for alle indvendige rum at være i kontakt med skovmiljøet." Boligen opfylder de moderne behov for en stor familie og leverer overnatningsmuligheder til weekendgæster.

Denne casa i Chile blev opdelt i fire vinger, der kom sammen for at danne en bred X.Alle familieværelser ser ud mod søen og har adgang til en lille flad græsplæne mellem huset og stranden, siger Plan Maestro. "Gæsteværelsesfløjen vender mod skoven og bakken på den nordlige del af området.

"Vingeområdet er et stort, gennemsigtigt rum med udsigt til søen og skoven. det åbner til et udvendigt dæk. Den indeholder køkken, spisestue, stue og tv-stue. "Servicefløjten, omgivet af skoven, rummer vaskerum, spisekammer og serviceværelser.

For at optimere den naturlige belysning inde i huset dækkede arkitekterne størstedelen af ​​sydfacaden i glas, men beskæftigede mørkfarvede overfladebehandlinger for at integrere designet i skovlandskabet. [Billeder og oplysninger leveret af Plan Maestro]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar