20 Ranch-stil boliger med moderne interiør stil

Ranch-stil boliger har enkle gulvplaner med et bredere udadtil udseende - uden den dybde, som de fleste nuværende boliger besidder. Der er en minimalistisk, men traditionel kvalitet i sit overordnede udseende, og det giver en god palette, når du styler og dekorerer med en bestemt vision i tankerne. Men hvad sker der, når du tager dette hjem design, der først blev bygget i 1950'erne sammen med sin alderdom og blander det med et moderne look - i møbler og accent. Nå får du en fantastisk blanding af hjemme mode og trending, fremadrettet interesse. Lad os se på 20 ideer, der får dine hjul til at dreje!

1. Neutral Renovering

Dette åbne, ranchestilede hjem blev renoveret til et hyggeligt, moderne rum. En neutral palette holder den frisk og rummelig i føler, men linjerne, belysningen og møblerne giver hjemmet et moderne twist.

2. med træ

Du kan nemt oprette et hjem fyldt med vintage konturer og byde velkommen til træfundament. Men du kan også tilføje nogle moderne detaljer for at skabe noget unikt og genoplivende - ligesom dette moderne boligareal gjorde! {Fundet på johnsoninteriordesign}.

3. Ultra Chic.

Giv din ranch en ultrachic uplift ved at gå helt udenfor i dette familievenlige hjem. Med glatte linjer, en tilføjet rumpartition og cremede toner, kan du have et super posh område inde i din throwback foundation.

4. Futuristisk sjov.

Tilføj lidt af fremtiden, når du renoverer køkkenet eller tilføjer nye detaljer. Disse boliger kan være lange og rummelige, bruge det, når du opretter en mere moderne version. {Fundet på rektangel}.

5. Textural Bits.

Vær ikke bange for at bruge tekstur, når du tilføjer et moderne touch til dit ranchestil hjem. Udnyt længden og åben appel ved at tilføje unikke accenter som sten og træ.

6. Familiens Ånd.

Disse hjem var beregnet til familie, så selvom du tilføjer moderne touch eller renovering for at gøre fundamentet mere moderne, skal du ikke glemme din familieånd og varme accenter. {Found on charlesdelisle}.

7. Forward-Thinking Separation.

Nogle gange er disse layouter så åbne og brede, at det er svært at fortælle, hvor et rum slutter. Det er her, du kan blive kreativ med din dekoration og tilføje personlige detaljer. {Fundet på drawingdept}.

8. omfavn, hvad der er der

Uanset om det er en original, dobbeltsidet pejs eller store vinduer fra gulv til loft, så tag det med, hvad der har været der siden hjemmet blev bygget og udnytte det med den mere moderne indretning. {Fundet på shksarchitects}.

9. Ceiling Power.

Der er strøm i detaljeret loft. Uanset om du tilføjer farve, åbne rørledninger, bjælker eller træpaneler, er der en vis omdannelse, der sker - især når du accentrerer de hvælvede lofter.

10. Gå lettere.

MoreINSPIRATION
  • Alt du behøver at vide om Ranch Homes
  • Maksimere dit hjem: Rambler eller Ranch-Style House
  • En ranch tranformed til en moderne bolig i Minnesota

Det er okay at gå med et lysere udseende, selvom din vision er lidt mere moderne. Dette rum er lettere, lysere og lidt mere feminint end den super skarphed i klassisk modernisme.

11. Problemfri overgang.

En fordel ved et ranchhjem er den sømløse bevægelse og overgangen omkring rummet. Husk det, når du inviterer til dit nye udsmykning og design indeni, det er noget, der skal holdes intakt.

12. Vævet Elegance.

Væg elegance i dine moderne mixer. Der er en vis strøm til det naturlige design og rækkefølge af disse boliger, så det er nemt at indarbejde en mere elegant vision, når man omstrukturerer. {Fundet på rowlandbroughton}.

13. Funky Dreams.

Vær ikke bange for at tilføje en smule eclecticism inde i din moderne vision. Dette er den type hjem, der omfatter overgangen, og kan blive enhver form for ren palette, du gerne vil have.

14. Bedøvelse lys.

På grund af den nemme overgang mellem rum og flydende frihed kan belysning gå langt i disse boliger. Dette er en anden fordel, du skal bruge, når du fremhæver moderne, rene linjer og lyse neutrale.

15. Visningen.

Ranchhuse blev lavet til at udnytte det land de var på, så når udsigten er så god og vinduerne er så store, må du ikke tage væk fra skønheden. Gå med enklere farver og linjer og få det til at fokusere.

16. Indbygget funktion.

Når det er på tide at renovere, tænk på værelserne og hvad du har brug for. Når rummet er gratis, men ikke så bredt, som du har brug for til små møbler, skal du holde den moderne tone med indbyggede bogreoler til funktionalitet.

17. Hall Style.

Hvis dit layout har en åndbar hall vævet i hele hjemmet, detaljer dem også. Det hjælper med overgangen mellem rum og holder visionen intakt.

18. Match det.

Sørg for at matche farver og moderne tendenser i hele hjemmet. Når du kan se igennem til andre rum, vil du gerne gøre det let og ikke noget, der er skåret op.

19. Ungdommelig Essens.

Selvom du har haft dette hjem i over 30 år, betyder det ikke, at du ikke kan klæde det som om det er en yngre 20. Opdater dig selv og dit hjem med moderne farver, klassiske hæfteklammer og slanke linjer med åbent layout.

20. Start med hvid.

Den bedste måde at bringe en moderne tone i dit ranch-stil hjem og at udnytte alt det naturlige lys er at dekorere med hvidt! Et skarpt, hvidt fundament kan blive til et genoplivet udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar