Ring rundt om et træ i Tokyo, Japan

Børnene er altid glade for at kunne spille udenfor, hvor de kan løbe fri og lege med deres venner. Det er også praktisk for forældrene, fordi børnene forbruger deres energi, og de bliver mere opmærksomme og rolige, når de går hjem. Du kan normalt finde parker og legepladser hvor som helst det er en skole eller børnehave. Men ikke alle kan sige, at de har en så attraktiv og genial struktur på deres ejendom.

Tezuka Architects har skabt en meget genial og interessant struktur på en børnehave i Tachikawa, Tokyo, Japan. Det er en slags legeplads, der er bygget omkring et smukt træ. Det hedder Ring rundt om et træ, og både børnene og de voksne elsker det. I midten af ​​strukturen er der et stort træ med flere store grene, der kommer ud. Træet er bevaret for at sikre forældrene, at det er sikkert. Det er en fantastisk måde at bringe børnene i kontakt med naturen, at uddanne dem i denne retning og for at få dem til at forstå, at naturen er et meget vigtigt aspekt, og det bør beskyttes.

MoreINSPIRATION
  • Mærkelig Banyan Tree House Café i Japan
  • Et skyetræhus i Japan
  • Tokyo Baby Café designet til forældre og deres børn

Legepladsen er meget sjov og børnene er taknemmelige for at kunne nyde det med deres venner. Ideen er meget interessant, og måske vil den også blive vedtaget i andre institutioner eller parker.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar