20 Rock Garden ideer, der sætter din baggård på kortet

Økologiske og naturlige materialer bør være alles førstevalg, når man udsmykker det udendørs og har en rock garden bør helt sikkert være på din ønskeliste i sommer. Brug sten til at omdanne din klare og kedelige baggård til en smuk og afslappende oase. Brug deres skulpturelle skønhed til at skabe iøjnefaldende design og forsøge at få dem til at se ud så naturligt som muligt i den indstilling, du leverer.

En naturressource vi elsker i baghaven er klippe. Der er så mange sorter i klipperne selv, og endnu mere variation i mulighederne for at bruge disse sten til din fordel.

Her er 20 fantastiske anvendelser af klipper til din baggårdskab inspiration!

1. Store stenplader gør en perfekt udendørs "trappe" til skrånende baghave. For et mere uformelt udseende, varierer størrelsen og formerne af stenstrinnene.

2. Bland og match størrelser og farver på klipper på samme vej for at skabe visuel interesse og landskabspleje dybde. Og geografi tillader det omkringliggende mismatchede vej med forskellige grønne øger sin skønhed eksponentielt.

3. Smuk flodbjerge udgør en "tredobbelt trussel" i denne baghave oase, der udpeger en intuitiv gangbro og sidder godt sammen med trægærdet og det frodige grønne græs.

4. Forskellige størrelser, former og farver af rock kombinere for at skabe et beroligende endnu energisk vandfald for Zen baghaven.

5. En "bro" af bluestone passerer gennem en "flod" af mindre klipper til en dejlig naturskøn og vandvenlig baggård.

6. Rock gangbroer og terrasser er holdbare og nemme at vedligeholde, plus de tilføjer så meget til en baggårds naturlige skønhed.

7. En simpel, men ret smuk storstenskældervæg har tidløs appel. Stauder blødgør overgangen fra stenmur til græsplæne.

8. Plant a rock garden. Med eller uden vandfunktion, rock haver (interspersed med klima-passende planteliv) er en dejlig måde at omdanne det ubrugelige, besværlige baghavehjørne til et fokuspunkt.

MoreINSPIRATION
  • Rock Garden Design Idéer - At skabe et naturligt og organisk landskab
  • Nogle inspirerende ideer, du kan bruge, når du designer en stenhave
  • Hvordan man designer og skaber en smuk klippehave

9. Mortared stenvægge kombineres med tonet og stemplet beton for at skabe en struktureret, unik og smuk baggård funktion. En dejlig accentuering til xeriscaping.

10. Inkorporere udseendet af vand i ørkenen (uden at spilde den virkelige ressource) ved at lægge lyse og mørke klipper i en flydende to-toneformation.

11. Opt for bluer-tonede klipper for at forbedre grønt i din baggård plads. Nogle blade kan plantes direkte ind i rockwayen selv, hvilket skaber et mere problemfrit rum.

12. Giv baggård besøgende (og dig selv) et iboende og indlysende sted at gå forbi lægge en flise gangbro.Stort blomster langs vejen gør det til en behagelig passage gang på gang.

13. Denne asiatisk inspirerede stenmur tjener som en smuk baggrund for lyse planter, men på ingen måde tager backstage i æstetik.

14. Sæt din landskabspleje fra hinanden (og gør det nemmere at klippe din græsplæne) med rock dividers. Åh, og hvis du kan smide i nogle smukke modne træer for at bøje overhead, jo bedre.

15. For et lavt vedligeholdende twist på baggårdens planteliv, omfavn begrebet voksende ting i potter, der sidder på toppen af ​​en dejlig, nem at administrere rock seng. Bonus: Du kan farvekoordinere på grund af det store udvalg af sten at vælge imellem.

16. Intet forlænger afslapningen af ​​en sommeraften som en velegnet baggårdspande. Rock er et let, funktionelt og æstetisk valg til en firepit.

17. Brug sten som små fastgørelsesvægge til smukke baghave terrasser. Dette giver et enormt visuelt bang for dit areal.

18. Sommetider er den bedste baggård slet ikke en "gård", men snarere et strategisk designet og anlagt mekka, komplet med sømløse stenbroer, komfortable siddepladser, pulserende planteliv og subtile privatlivsfaktorer.

19. Plante stauder (blomster, succulenter, bær, buske) i dine klippevægers krog og krøller og se det komme til liv hver forår og sommer. Smuk enkelhed.

20. Bliv kreativ med sten som blomsterkrans. Afhængig af klippernes størrelse kan du fordoble eller tredoble dem op for en flydende, iøjnefaldende kant.

Hvad er din foretrukne måde at bruge rock på i baghaven?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar