Rummelig Duplex Penthouse Lejlighed

Næsten hver af os drømmer om et rummeligt hjem, hvor vi kan nyde en masse plads, privatliv og uafhængighed. Store arealer i et hus tilbyder en særlig følelse af frihed og synes at skabe et hus, der er mindre stramende end et fælles hus med alle mulige små adskilte værelser. Hvis du er på udkig efter et stort og rummeligt hjem, kan følgende oplysninger blive værdifuldt for dig.

Det refererer til en rummelig duplex penthouse lejlighed, der dækker en overflade på 6.800 kvadratmeter og består af seks soveværelser, 3.000 kvadratmeter private udendørs terrasser designet af Shin Abe, en direkte adgang til adgang til elevator, et moderne værelse med højt til loftet og gulv til loft vinduer og et helt køkken i rustfrit stål. Denne duplex ligger oven på købmandens hus på Tribecas førende blok på Manhattan, New York City, USA

MoreINSPIRATION
  • Elegant og rummeligt penthouse i Stockholm
  • Luksuriøs Duplex Penthouse i byen, der aldrig sover
  • Stilfuld og Grasiøs Duplex Lejlighed

De hvide vægge er kontrasteret af den mørke parket eller de farvede møbler. Der er en rummelig opholdsstue, der har en mørkegrå sofa med hvide puder og glas øverste rundbord, afgrænset af et hvidt tyndt tæppe. Ved siden af ​​dette rum er der et moderne hvidt spisebord med røde stole. Et andet opholdsområde er domineret af hvide ting og glasborde. Et af soveværelserne er rummeligt og næsten alt ser ud til at være hvidt. Måske er køkkenrestauranten i rustfrit stål forblevet et af de mest imponerende værelser i denne duplex. Det har et industrielt design på grund af sin helt rustfri stål look. Hele duplex kan være din, som den er til salg til en pris på $ 19, 95 millioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar